Paprikadeksel golfkarton


Door te kiezen voor een paprikadeksel van golfkarton, bespaar je op een slimme manier op het gebruik van materiaal. Vaak zijn paprikadeksels gemaakt van van massief karton. Als je kiest voor golfkarton, is de stukprijs lager en dit levert je bij grote aantallen al snel een flinke besparing op. Bij Bangma Verpakking kun je standaard paprikadeksels kopen, maar weten we ook alles over  verpakkingen bedrukken. We vertellen je graag wat meer over onze werkwijze.

Direct paprikadeksels bestellen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. Dit kan door een e-mail te sturen naar sales@bangma.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0321 – 312562. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Paprikadeksel laten bedrukken

Als je ons inschakelt voor het laten maken van AGF verpakkingen, gaan we doorgaans als volgt te werk:

1.     Contact opnemen en bespreken wensen

Als je contact met ons opneemt, matchen we je zo snel mogelijk met een van onze accountmanagers AGF. Samen bespreken jullie waar de verpakking aan moet voldoen. Ook geven we je natuurlijk vrijblijvend advies over het gebruik van kleuren en bedrukkingstechnieken.

2.     Ontwikkelen sample

Heb je het art work al klaar? Dan maken we direct een sample voor je. Natuurlijk kunnen we het art work ook voor je laten ontwikkelen. Het sample sturen we vervolgens naar je op, zodat je het in het echt kunt bekijken en testen. Voldoet het helemaal aan je verwachtingen?

3.     Ontwerp naar fabrikant

Als je helemaal tevreden bent over het ontwerp, sturen we dit voor je naar een fabrikant. Afhankelijk van het type bedrukking, de kwaliteit en het volume, selecteren we de juiste productieplant.

4.     Levering van verpakkingen

De verpakkingen zijn klaar voor gebruik en worden op de afgesproken datum door onze chauffeurs bij je afgeleverd. Als je dat wilt, kunnen we voorraad voor je houden.

Standaard paprikadeksel golfkarton

Onze standaard paprikadeksels van golfkarton kunnen we leveren in de volgende kleuren:

  • Rood
  • Groen
  • Geel
  • Paars
  • Wit

Standaard verpakkingen kunnen we vaak snel leveren. Met spoed paprikadeksels nodig? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Verpakkingen laten maken door Bangma Verpakking

Als je Bangma Verpakking inschakelt voor het laten maken van productverpakkingen, profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact
  • Totaalleverancier van verpakkingen en verpakkingsmaterialen
  • Jarenlange ervaring in het ontwikkelen van dozen op maat

Meer lezen over

Naast het laten ontwikkelen van AGF verpakkingen, kun je bij Bangma Verpakking ook terecht voor:

Paprikadeksels voor kartonnen trays