Take away verpakking


Take away verpakking

Wat hebben de lekkerste roti van de stad, een krokante pizza uit de steenoven en verse sushi met elkaar gemeen? Je ontvangt ze in een take away verpakking!

Take away verpakking laten maken door Bangma Verpakking

De afhaalmarkt blijft ook in Nederland steeds verder groeien en een mooie take away verpakking draagt bij aan de totaalbeleving van jouw product. Bij Bangma Verpakking beschikken we over vele jaren ervaring met het maken van take away verpakkingen en adviseren we je graag over het laten maken van een take away verpakking op maat.

Verpakkingsmateriaal voor de horeca

Van het verpakken van Thais eten tot het verzinnen van een verpakkingsoplossing op maat voor een afhaallunch: de specialisten van Bangma Verpakking denken graag met je mee. Hoe ga je de maaltijden vervoeren? Wil je de verpakkingen kunnen stapelen? Op welke temperatuur moet het eten blijven? Wat voor soort bedrukking wil je? We delen onze kennis en ervaring met je.

Take away verpakkingen voor supermarkten

Verse vis, gebakken aardappels of zelfs een volledige saladebar. Ook in Nederlandse supermarkten zien we steeds meer concepten terugkomen waarbij verse maaltijden verkocht worden aan de consument. Bangma Verpakking levert regelmatig productverpakkingen aan supermarkten en onze specialisten adviseren je graag over de eisen die er in deze branche aan verpakkingen worden gesteld.

Take away verpakking als marketingtool

Vraag je klanten om jouw product te delen op Instagram of Facebook! Door op je take away verpakking te verwijzen naar je social kanalen of zelfs je eigen hashtag te lanceren, creëer je binnen no time extra zichtbaarheid. Op de foto zie je de take away verpakking die we ontwikkelden voor RIJKS®. Dat is het restaurant van het Rijksmuseum. Op deze sleeve verpakking staat een oproep om foto’s van het eten te delen onder vermelding van de hashtag #rijksathome.

Take away verpakking kopen?

Wil je meer weten over take away verpakkingen of heb je een vraag over het laten maken van een product verpakking door Bangma Verpakking? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met onze specialisten. Dit kan telefonisch via 0321 – 312562 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Service Bangma Verpakking

Als je ons inschakelt voor het laten maken van een verpakking, profiteer je hierbij altijd van de volgende voordelen:

  • Altijd snel schakelen met vaste contactpersonen
  • Totaalleverancier van verpakkingen en verpakkingsmaterialen
  • Jarenlange ervaring met het maken van take away bakjes op maat
  • Vrijblijvend deskundig advies van verpakkingsdeskundigen

 

 

 

 

 

Take away verpakking