Sleeve verpakking


Sleeves vormen een veelzijdige toevoeging aan verpakkingen. Ontdek hoe deze flexibele verpakkingsmaterialen een essentiële rol spelen in diverse sectoren en waarom ze een slimme keuze zijn voor jouw producten.

Wat zijn sleeves?

Sleeves, letterlijk vertaald ‘mouwen’, zijn flexibele materialen die over productverpakkingen worden geschoven. Ze bieden niet alleen extra bescherming, maar fungeren ook als een uitstekend middel voor branding en informatieoverdracht aan consumenten. Bij Bangma Verpakking ontwikkelen we regelmatig productverpakkingen met sleeves en graag vertellen we je meer over deze verpakkingsoplossing.

Voordelen en eigenschappen sleeves

Sleeves zijn een essentieel onderdeel geworden in verschillende sectoren zoals E-commerce, AGF, Industrie en Retail Food. Ze worden gebruikt om verschillende redenen:

  • Marketing tool: bedrukte sleeves dienen als effectieve marketingtool, waarmee merken zich onderscheiden en consumenten aanspreken.
  • Tamper-evident verzegeling: ze waarborgen de versheid en veiligheid van voedingsmiddelen.
  • Flexibiliteit in verandering: eenvoudig aanpasbaar, waardoor je de uitstraling van je productverpakking snel en gemakkelijk kunt vernieuwen zonder het logistieke proces te verstoren.
  • Luxe uitstraling tegen lagere kosten: Het gebruik van hoogwaardige materialen voor de sleeve creëert een luxe uitstraling voor de verpakking, zelfs als de rest van het karton van een lagere kwaliteit is.

Tip van Bangma Verpakking! Omwikkel jouw voedselverpakking met een sleeve en optimaliseer de presentatie van het product. Neem bijvoorbeeld opwarmmaaltijden, maaltijdsalades en chocoladeletters en voorzie ze een aantrekkelijke sleeve. Niet alleen een luxe uitstraling voor jouw product, maar ook ideaal voor de communicatie van verplichte productinformatie.

Verschil tussen sleeve en wikkel

Het belangrijkste verschil tussen een sleeve verpakking en een wikkel is het materiaal. Sleeves worden gemaakt van stevig karton, terwijl wikkels van papier zijn.

Bestel jouw sleeves bij Bangma Verpakking

Wil je meer weten over hoe sleeves jouw verpakkingen kunnen versterken? Onze specialisten staan klaar om advies op maat te geven en jouw ideeën om te zetten in effectieve verpakkingsoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op via 0321 – 312562 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Heb je snel een bedrukte verpakking nodig? Door te kiezen voor een standaard verpakking met gepersonaliseerde, bedrukte sleeve, versnel je het ontwikkelproces. De gehele verpakking bedrukken is daarnaast niet nodig. Het bedrukken van enkel de sleeve is een voordelig alternatief.

Ik wil een sleeve verpakking

Tags : , , , , ,

Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking