Onboarding stories bij Bangma Verpakking – ontmoet onze chauffeur Hendri


Het is weer tijd voor een reeks onboarding stories. Afgelopen half jaar zijn er meerdere collega’s gestart bij Bangma Verpakking. Hoogste tijd om ze voor te stellen, een kijkje te nemen in hun werkdag en hoe het ze bevalt bij Bangma Verpakking. We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan collega Hendri Jongerman, een van de nieuwste toevoegingen aan ons team bij Bangma Verpakking. Hendri is sinds januari bij ons in dienst en brengt met zijn zes jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur een schat aan ervaring en enthousiasme mee. 

Hendri’s route naar Bangma Verpakking

Sinds 2 januari 2024 versterkt Hendri ons team als vrachtwagenchauffeur. Zijn passie voor het rijden bracht hem al zes jaar lang door de hele Benelux. Via een oude collega hoorde Hendri over Bangma Verpakking. Hoewel er toen geen vacature openstond, besloot hij zijn cv achter te laten. Tot zijn verrassing werd hij afgelopen winter gebeld door Marijke, en na een goed gesprek was de deal rond. Hendri is nu een onmisbare schakel in ons logistieke proces.

De werkdag van Hendri

Hendri’s dag begint vroeg, om 5 uur ’s ochtends, op de zaak. Met een kop koffie en zijn papieren start hij zijn route. De ene dag zit zijn vrachtwagen vol en is hij de hele dag bezig met leveringen, terwijl hij de andere dag verschillende routes rijdt en tussendoor terugkomt op de zaak om nieuwe bestellingen op te halen. De afwisseling in zijn routes vindt Hendri fantastisch. Hij geniet van het toeren door Nederland en het bezoeken van verschillende bedrijven. Afhankelijk van de klantprotocollen lost hij zelf de lading of wordt dit voor hem gedaan. Zijn collega’s zijn altijd bereikbaar voor advies, vooral wanneer hij voor het eerst naar een nieuwe locatie rijdt. Om zijn dag af te sluiten, laadt hij alvast de vrachtwagen voor de volgende dag, zodat hij ’s avonds bij zijn gezin kan zijn.

De dag begint vroeg-lr

De dag begint vroeg voor Hendri.

Lossen bij Seafresh op Urk

Lossen bij een klant.

Benieuwd naar de werkdag van collega’s op de sales of bij de productie? Lees de diverse blogs van andere collega’s van Bangma Verpakking.

Waarom Hendri van Bangma Verpakking houdt

Bij Bangma Verpakking voelt Hendri zich helemaal op zijn plek. Hij waardeert het kleinschalige en persoonlijke karakter van het bedrijf, waar de lijnen kort zijn en overleg makkelijk is.

De flexibiliteit en het gezamenlijke doel zorgen voor een prettige werksfeer.

Bovendien wordt er goed voor de medewerkers gezorgd, met traktaties en het maandelijkse broodje op de laatste dag van de maand. Hendri kijkt ook uit naar zijn eerste personeelsuitje, waar hij meer collega’s zal leren kennen en de teamspirit verder zal versterken.

Bangma Verpakking is gespecialiseerd in het leveren van verpakkingen op maat voor diverse sectoren zoals E-commerce, Industrie, AGF en Retail Food. Bekijk ook onze klantcases om te zien hoe we voor verschillende klanten oplossingen hebben gerealiseerd.

Werken bij Bangma Verpakking

Wil jij ook deel uitmaken van het Bangma Verpakking team? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog! Samen zetten we de schouders eronder en maken we het verschil.

Tags : , , , , , ,

Maak kennis met Hendri-lr