De werkdag van Miranda


Werken bij Bangma Verpakking is meer dan een baan; het is een avontuur waarin elke dag nieuwe uitdagingen brengt. Ons bedrijf, gevestigd in Dronten, Flevoland, staat bekend om zijn toewijding aan verpakkingsoplossingen van topkwaliteit en we laten jou graag kennismaken met een van onze medewerkers, Miranda Rijneveld. Met 15 jaar ervaring in het bedrijf heeft Miranda zich opgewerkt tot een cruciale schakel in onze productieafdeling. In deze blog nemen we je mee door een typische werkdag van Miranda en ontdek je wat haar werk bij Bangma Verpakking zo speciaal maakt.

Een sterke start van de dag

De dag begint vroeg voor Miranda, om precies 7.15 uur. Ze begint haar werkdag met een lekker kopje koffie en draait meteen de eerste inkooporders van ons buurbedrijf Plukon uit. Deze orders hebben in de ochtend prioriteit, omdat we dagelijks opgezette dozen aan Plukon leveren.

De spin in het web

Miranda’s rol is cruciaal in onze productieafdeling. Na het eerste bakje koffie gaat ze naar beneden. Samen met collega Maikel bepaalt ze wat er allemaal moet gebeuren die dag en vervolgens organiseert Maikel wie bij welke machine wordt ingedeeld en wat er precies moet gebeuren die dag. Ze is niet alleen bekwaam in het coördineren van de collega’s, maar staat ook bekend als een gezellige, recht door zee dame die alles reilt en zeilt bij de productie. Op de productie wordt in een team van ca. 15 mensen iedere dag hard gewerkt aan het opzetten van kartonnen trays en dozen. Per week gaan er tienduizenden dozen door de opzetmachines.

Van oorsprong komt Miranda uit de gehandicaptenzorg, maar buiten de schoolbanken was ze al regelmatig te vinden bij Bangma Productie. Haar vader werkt ook al jaren bij de productie dus tijdens vakanties en op zaterdag was Miranda al werkzaam als ‘opzetter’. Ze is als het ware groot geworden tussen de dozen. Miranda’s ervaring in de zorg komt goed van pas in haar werk op de productieafdeling. Ze begrijpt hoe ze met mensen moet omgaan en kan daardoor effectief communiceren met haar collega’s. Ze is als een ware regeltante die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Multitasking expert

Miranda’s ochtend is gevuld met het beheren van verschillende taken. Ze bekijkt de productieplanning en bepaalt wat wanneer geproduceerd moet worden. Ook maakt ze palletkaarten aan, houdt de voorraad nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat alle geproduceerde items correct in het systeem worden geregistreerd. Ze volgt de binnenkomst van de plano’s (de grote kartonnen platen) nauwgezet om ervoor te zorgen dat de sheetplant nooit zonder karton komt te zitten.

Gedurende de dag vinden we Miranda ook terug op de heftruck. Ze helpt regelmatig met het aanvoeren van karton of verplaatst opgezette trays naar het laaddock. Hierdoor kan ze de productie nauwlettend in de gaten houden en ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt. Het organiseren van de productieplanning is de rode draad gedurende de dag, want de hele dag komen er inkooporders binnen en Miranda zorgt ervoor dat alles ingepland wordt naar wens van de sales afdeling.

Piekperiodes en passie

Bangma Verpakking heeft piekperiodes, vooral in de zomer, met kerst en Pasen, waarin de productie op volle toeren draait. Miranda staat altijd klaar om, samen met haar vader Ron, het team te leiden en ervoor te zorgen dat deze drukke periodes soepel verlopen.

Wat vindt Miranda zo leuk aan werken bij Bangma Verpakking? Voor haar is geen dag hetzelfde. Ze geniet van het werken met haar collega’s, die ze liefdevol “jongens” noemt. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en Miranda waardeert de teamgeest en het harde werken enorm. Op onze productieafdeling werken we met collega’s die, hoewel ze een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt, voor ons van onschatbare waarde zijn. Miranda geeft hun de juiste sturing en aandacht, wat bijdraagt aan een inclusieve en positieve werkomgeving.

Miranda is een gewaardeerde collega binnen het team. Haar langdurige toewijding aan haar werk en haar uitstekende teamgeest maken haar tot een waardevolle kracht binnen ons bedrijf. We zijn trots op Miranda, die dag in dag uit bijdraagt aan het succes van ons bedrijf.

Word jij enthousiast van zo’n werkdag? Bekijk dan gauw onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar vacatures@bangma.nl. We staan te springen om nog meer van zulke enthousiaste collega’s en wie weet ben jij binnenkort op onze werkvloer bezig.

Achtergrondinformatie productieafdeling Bangma Verpakking

De productieafdeling van Bangma Verpakking is het kloppende hart van ons bedrijf. Hier worden dagelijks duizenden kartonnen trays en verpakkingen opgezet met behulp van 21 geavanceerde opzetmachines. Deze verpakkingen variëren van opgezette dozen voor dagelijkse leveringen aan klanten tot speciale oplossingen voor unieke behoeften.

Daarnaast herbergt onze productiefaciliteit ook een sheetplant, waar we kleine oplagen kartonnen dozen kunnen produceren. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om maatwerkverpakkingsoplossingen te bieden aan bedrijven in diverse sectoren, waaronder E-commerce, Industrie, AGF en Retail Food.

 

Tags : ,

Werkdag van Miranda