Onboarding stories bij Bangma Verpakking – maak kennis met Daan


In de afgelopen drie maanden mochten we een aantal nieuwe collega’s verwelkomen. Iedere nieuwe medewerker heeft een uniek onboardingsverhaal. In een reeks blogs zullen we wekelijks een kijkje achter de schermen geven, zodat je onze collega’s beter leert kennen. In deze derde blog duiken we in de werkdag van onze collega Daan, een doorgewinterde professional met 23 jaar ervaring in de verpakkingswereld. Ontdek hoe zijn rol als key accountmanager industrie & e-commerce eruitziet en hoe het onboarden bij hem is verlopen in de eerste drie maanden bij Bangma Verpakking.

De eerste maanden bij Bangma Verpakking

Daan vertoeft al ruim twee decennia in de verpakkingsindustrie en kende Bangma Verpakking uit de branche. Hij is blij met de klanten die hij onder zijn vleugels heeft gekregen en viel direct met de neus in de figuurlijke boter, want er lagen een aantal projecten op hem te wachten. Omdat Bangma Verpakking verschillende leveranciers heeft, was het schakelen om te weten hoe de lijnen lopen. Hij is dan ook erg blij met de samenwerking met de binnendienst. Als nieuweling vond hij iedereen zeer behulpzaam.  Daarnaast trekt hij veel op met de buitendienstcollega’s. Samen naar leveranciers en klanten om zo de wereld van Bangma Verpakking te leren kennen.

De werkdag van Daan

Voor Daan is geen dag hetzelfde. Zijn werkdag bestaat uit klantbezoeken, opvolging van leads en het afhandelen van lopende zaken in samenwerking met de binnendienst. Met een brede kijk op de logistieke keten streeft Daan naar oplossingen in plaats van alleen verpakkingen te verkopen. Het ene moment staat hij in zijn nette pak in een kantoor van de klant, maar het volgende moment staat hij met helm en beschermende kleding op een productieafdeling. “Juist door te zien hoe het proces bij de klant verloopt, kunnen we meedenken over het optimaliseren van de processen”, legt Daan uit.

Iedereen kan een doos verkopen. Juist door breder te kijken naar bijvoorbeeld het picking & packing proces en welke doos daar het beste past voor de meest efficiënte output, dat is waar we het verschil kunnen maken.

Daan is breed georiënteerd en heeft kennis van dozen, opvul- en beschermingsmaterialen, folies, tape en andere aanverwante artikelen. Hij brengt niet alleen zijn expertise maar ook een frisse kijk op verpakkingen bij Bangma Verpakking.

Het inwerktraject bij Bangma Verpakking

Als nieuwkomer voelde Daan zich meteen thuis in het warme bad van Bangma Verpakking. De behulpzaamheid, vriendelijkheid en samenwerking van het team dragen bij aan zijn positieve ervaring. De diversiteit aan klanten, de samenwerking met de binnendienst en de gezelligheid binnen het team zorgen voor een aangename werkomgeving.

Werken bij Bangma Verpakking?

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meedenken met klanten? Ontdek onze openstaande vacatures en begin jouw reis in de wereld van verpakkingen bij Bangma Verpakking!

Onboarden__stories_DaanWat kan Daan voor jou doen?

Als je op zoek bent naar verpakkingen op maat en persoonlijke service, kun je erop vertrouwen dat Daan en het hele team bij Bangma Verpakking klaar staan om aan jouw behoeften te voldoen. Wij geloven in het bouwen van sterke relaties met onze klanten en het leveren van maatwerkoplossingen voor al jouw verpakkingsbehoeften.

Laat je vast inspireren op het gebied van een verpakking op maat en neem een kijkje bij één van onze klantcases.

Tags : , , , ,

Onboarden__stories_Daan