Wat zijn verzenddozen?


Alles wat je moet weten over verzenddozen voor jouw e-commerce business 

Verzenddozen zijn onmisbaar voor e-commerce bedrijven die producten versturen naar klanten. Bij Bangma Verpakking begrijpen we het belang van de juiste verzenddozen voor jouw webshopverpakking. We leggen je hier uit wat verzenddozen zijn en we presenteren verschillende soorten verzenddozen die essentieel zijn voor jouw e-commerce activiteiten. 

Wat zijn verzenddozen? 

Verzenddozen zijn speciaal ontworpen verpakkingen voor het veilig en efficiënt verzenden van producten. Deze dozen bieden niet alleen bescherming aan je producten tijdens het transport, maar kunnen ook kostenbesparend zijn, vooral als je kiest voor brievenbusdozen.  

Verzenddozen voorbeeldenVerschillende soorten verzenddozen 

Bij Bangma Verpakking hebben we een breed scala aan verzenddozen om aan al je verzendbehoeften te voldoen: 

1. Brievenbusdozen

Brievenbusdozen zijn populair vanwege hun handige formaat. Deze dozen zijn speciaal ontworpen om in standaard Nederlandse brievenbussen te passen, waardoor je kunt profiteren van voordelige tarieven voor brievenbuspost. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal standaard formaten (afgestemd op A4, A5, A6) en zijn een lichte optie voor het verzenden van producten. 

Eigenschappen: 

  • Enkelgolf wit of bruin 
  • Afmetingen zijn binnenmaten 
  • Ideaal voor brievenbuspost 

We bieden ook Smallfix brievenbusdozen aan, verkrijgbaar in twee standaard formaten. Deze dozen zijn eenvoudig te vouwen en hebben een handige tearstrip voor gemakkelijk openen.

2. Post- en Pakketdozen

Postdozen en pakketdozen zijn licht van gewicht, gemakkelijk in elkaar te vouwen en ideaal voor het verzenden van middelgrote producten. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en kunnen zelfs op maat worden gemaakt. Deze dozen hebben een insteekklep voor sluiting en een vingergreep voor eenvoudig openen.  

Een veelgebruikte uitvoering in de E-commerce branche is Fefco 0427. Inspiratie opdoen? Bekijk de verpakkingen voor Wasparfum en Bangma Verpakking.   

Eigenschappen: 

  • Enkelgolf karton 
  • B-golf 
  • Met insteekklep 

Onze Smallfix postdozen zijn net zo handig als de brievenbusvariant, maar verkrijgbaar in twee hoogtes (37 mm en 77 mm).

3. Dekseldozen

Dekseldozen zijn zeer geschikt voor het verzenden van kleding, accessoires, of kantoorartikelen. Ze bestaan uit twee delen – een losse bodem en een deksel – en zijn flexibel in hoogte, wat handig is bij het verpakken van verschillende artikelen. 

Eigenschappen: 

  • B-Golf 
  • Kleur bruin 
  • Losse deksel

4. LP Verzenddozen

Speciaal ontworpen voor het verzenden van LP’s, kunnen LP verzenddozen tot drie LP’s veilig verpakken. Ze zijn voorzien van een insteekklep voor een stevige sluiting en kunnen ook voor andere platte producten worden gebruikt.

5. Schoenendozen

Ons assortiment bevat verschillende soorten schoenendozen, geschikt voor losse paren schoenen of als omdoos voor bestaande schoenendozen. Ze zijn ook handig voor het verzenden van kleding, accessoires, of beautyproducten. 

Verpakking op maat laten maken 

Heb je specifieke verpakkingsbehoeften die niet worden gedekt door standaard verzenddozen? Bij Bangma Verpakking bieden we ook op maat gemaakte verpakkingsoplossingen aan. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om te bespreken hoe we je kunnen helpen met bijvoorbeeld bedrukken van verpakkingen en duurzaam verpakken. We vinden graag de beste verpakkingsoplossing voor jouw product. 

Bij Bangma Verpakking begrijpen we de essentie van kwalitatieve verzenddozen voor een succesvolle e-commerce onderneming. Onze diverse selectie verzenddozen biedt de perfecte oplossing voor al je verzendbehoeften. Bestel vandaag nog je verzenddozen en zorg voor veilige en efficiënte leveringen voor je webshopverpakkingen. 

0321 312 562sales@bangma.nl

Tags : , , , , , ,