Wat is een schoenendoos?


Een schoenendoos is een veelgebruikte verzendverpakking voor het versturen van een paar schoenen. Een standaard schoenendoos is gemaakt van enkelgolf karton. Deze schoenendoos is voorzien van een deksel die aan de lange zijde vastzit aan de bodem. De verpakking bestaat op deze manier uit één geheel.

Ontdek onze kwalitatieve schoenendozen 

Onze standaard bruine schoenendozen zijn ideaal voor het veilig verpakken van heren-, dames- en kinderschoenen. We bieden ook speciale dozen voor slippers en laarzen. Deze dozen zijn extra stevig en hebben een neutraal design.  

De schoenendozen met automatische bodem kunnen gebruikt worden als omdoos voor de standaard schoenendozen. De verpakking met automatische bodem is snel op te zetten en gemakkelijk te sluiten door de insteekklep. 

De meest veelzijdige kartonnen dozen 

Onze luxe schoenendozen worden gevuld vanaf de bovenzijde, waardoor u gemakkelijk schoenen, laarzen, slippers, pantoffels en andere artikelen kunt verpakken. Om uw producten extra te beschermen, kunt u ervoor kiezen om ze in te wikkelen in papier of gekleurd vloeipapier. Met onze veelzijdige schoenendozen kunt u ervoor zorgen dat uw producten veilig en stijlvol worden verzonden. 

Voordelen van schoenendozen

  • Gemakkelijk in elkaar te zetten 
  • Snel te vullen en sluiten door insteekklep 
  • Geschikt voor het verpakken van schoenen en andere producten  

Personaliseer jouw schoenendoos 

Wil je jouw merk laten opvallen? Kartonnen schoenendozen kunnen bedrukt worden met een design naar wens. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om verpakkingstape te bedrukken of sluitzegels en etiketten op maat te maken.  Neem voor meer informatie contact op met onze salesafdeling via telefoonnummer 0321-312562 of stuur een e-mail naar sales@bangma.nl. 

Tags : , , , ,