Winactie WK voor klanten


UPDATE – Het was een bijzonder en enerverend WK. Na een spannende finale heeft Argentinië de titel in de wacht gesleept. en prachtige winactie voor onze klanten. Met ruim 200 spelers was onze eigen voetbalpool voor de klanten ook zeer spannend. Na een sportieve strijd van 3 weken eindigde afgelopen weekend onze voetbalpool en hebben we de nummer 1, 2 en 3 inmiddels geïnformeerd over hun prijzen. 

Binnenkort meer info over de uitlevering van de prijzen. 

 

Bericht 17/10/2022 – Dit jaar organiseert Bangma Verpakking een leuke winactie rondom het WK Qatar 2022. De winactie bestaat uit een voetbalpool, waarbij je als deelnemer niet alleen de winnaar probeert te voorspellen maar ook alle wedstrijduitslagen. Deelnemen is voor iedereen mogelijk, maar de klanten van Bangma maken kans op fantastisch prijzen.

Bangma Voetbalpool

Op 20 november is het zover, het WK Qatar 2022 zal gaan plaatsvinden. Tijdens dit grote voetbalevenement organiseert Bangma Verpakking een leuke winactie in de vorm van een voetbalpool. Iedereen mag meedoen aan de voetbalpool en uitslagen proberen te voorspellen. De klanten van Bangma Verpakking maken automatisch kans op gave prijzen die te besteden zijn op de werkvloer.

De prijzen van de winactie

Meedoen aan de voetbalpool betekent kans maken op de volgende prijzen:

Een uniek bedrukte tafelvoetbaltafel voor op het werk voor een beetje sportieve ontspanning met collega’s tijdens of na de werkdag.

Een Foodtruck van Mr. Grill voor maximaal 35 personen en voor 2 uren in te zetten tijdens bijvoorbeeld een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Een tosti-pakket met professioneel tosti-ijzer, voorraad tosti’s en dips. Niks lekkerder dan een warme lunch met tosti’s gezellig samen met collega’s.