Winactie WK voor klanten


Dit jaar organiseert Bangma Verpakking een leuke winactie rondom het WK Qatar 2022. De winactie bestaat uit een voetbalpool, waarbij je als deelnemer niet alleen de winnaar probeert te voorspellen maar ook alle wedstrijduitslagen. Deelnemen is voor iedereen mogelijk, maar de klanten van Bangma maken kans op fantastisch prijzen.

Bangma Voetbalpool

Op 20 november is het zover, het WK Qatar 2022 zal gaan plaatsvinden. Tijdens dit grote voetbalevenement organiseert Bangma Verpakking een leuke winactie in de vorm van een voetbalpool. Iedereen mag meedoen aan de voetbalpool en uitslagen proberen te voorspellen. De klanten van Bangma Verpakking maken automatisch kans op gave prijzen die te besteden zijn op de werkvloer.

De prijzen van de winactie

Meedoen aan de voetbalpool betekent kans maken op de volgende prijzen:

Een uniek bedrukte tafelvoetbaltafel voor op het werk voor een beetje sportieve ontspanning met collega’s tijdens of na de werkdag.

Een Foodtruck van Mr. Grill voor maximaal 35 personen en voor 2 uren in te zetten tijdens bijvoorbeeld een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Een tosti-pakket met professioneel tosti-ijzer, voorraad tosti’s en dips. Niks lekkerder dan een warme lunch met tosti’s gezellig samen met collega’s.

Hoe doe je mee?

Iedereen is welkom om mee te doen aan de voetbalpool, maar alleen klanten van Bangma Verpakking maken kans op het winnen van de prijzen. Meedoen is simpel. Maak een account aan in de voetbalpool en start met het voorspellen van de uitslagen. De uitslagen kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd worden aangepast.

Bekijk alle actievoorwaarden op de site.

Doe mee, maak kans op fantastische prijzen en heb vooral veel plezier!