Shelf Ready Packaging


First things first. Voordat we meer vertellen over de voordelen voor de leverancier en retailer, vertellen we je natuurlijk waarnaar het begrip Shelf Ready Packaging verwijst. Een SRP-verpakking is een doos die in een handomdraai door de vakkenvuller in het schap neergezet kan worden. Het is een containerbegrip, wat betekent dat verschillende soorten verpakkingen een SRP-verpakking kunnen worden genoemd. Zo kan bijvoorbeeld ook een autolockdoos een SRP-verpakking zijn.

Retail Ready Packaging van Bangma Verpakking

Onze decennialange ervaring in de verpakkingsindustrie heeft ertoe geleid dat we voor iedere verpakkingsvraag de juiste oplossing hebben. Gaandeweg is ons aanbod Retail Ready Packaging dusdanig uitgebreid dat we werkelijk iedere branche kunnen bedienen. Zo vind je op dit moment onder andere de volgende SRP-verpakkingen in ons aanbod:

  • Een autolockdoos met losse deksel
  • Een Amerikaanse vouwdoos met perforatie
  • Een autolockdoos met scheurrand
  • Een box-in-box verpakking

Natuurlijk leveren we ook verpakkingen op maat en kunnen we aan de hand van jouw wensen een voorstel doen voor de allerbeste productverpakking.

Bekijk enkele van onze SRP-verpakkingen

Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

De voordelen van Shelf Ready Packaging

We kennen allemaal wel een supermarktketen die ervoor kiest alleen maar SRP-verpakkingen te presenteren in hun winkels. Dat heeft als allergrootste voordeel voor deze winkels natuurlijk dat de vakkenvullers in een handomdraai de volledige levering in de schappen kwijt kunnen. Meer voordelen?

SRP-verpakking voor retailers

Onder retailers zijn SRP-verpakkingen immens populair, want Shelf Ready Packaging:

  • Is sneller bij te vullen in het schap en zorgt daarmee voor een hogere productiviteit.
  • Heeft vaste afmetingen, waardoor optimaal gebruik kan worden gemaakt van ruimte in het schap.

SRP-verpakking voor leveranciers

Ook voor leveranciers zijn SRP-verpakkingen een goede keuze, omdat:

  • Je producten in een bedrukte SRP-verpakking extra opvallen in het schap en je zo beter concurreert.
  • Je dankzij het snelle inpakken van deze verpakkingen profiteert van tijdbesparing in het logistieke proces.

SRP-verpakking laten maken?

Bij Bangma Verpakking beschikken we over vele jaren ervaring met verpakkingen en voorzagen we al vele tevreden opdrachtgevers van een SRP-verpakking op maat. We gaan graag samen op zoek naar de beste SRP-verpakking voor je product en geven je vrijblijvend advies over de verschillende soorten karton en constructies. Daarnaast kunnen we je alles vertellen over hoe we verpakkingen bedrukken.

Hoe we je Retail Ready Packaging maken

We gaan heel graag in gesprek over de mogelijkheden. We komen bij je langs en stellen veel vragen over je producten en wensen. Wil je een bedrukking? Dan kun jij daarmee aan de slag, terwijl wij werken aan een eerste versie van je SRP-verpakking. Stuur je ontwerp naar ons op en wij zorgen voor de rest. Zodra we een sample hebben, komen we weer bij je langs. Dit is een hét moment voor de allerlaatste feedback. Is je Shelf Ready Packaging akkoord, dan zetten we je opdracht uit bij onze drukker.

Laat jouw Shelf Ready Packaging bedrukken

Mogen we jouw SRP verpakking ontwerpen? Neem contact met ons op via 0321 – 312562 of stuur een mail naar sales@bangma.nl. Samen kijken we naar de beste oplossing om je producten te verpakken.

Kartonnen-productrays