Verslag WK-actie 2022


Afgelopen najaar heeft Bangma Verpakking een WK-actie georganiseerd onder de klanten. Een leuke afwisseling op de dagelijkse gang van zaken. Het leverde een spannende strijd op. Het was voor ons als leverancier mooi om te zien hoe enthousiast en actief onze klanten mee hebben gespeeld met deze actie. Daarnaast was het gaaf om te zien dat er bij de klanten onderling ook een competitie ontstond. Gedurende zes weken werd er fanatiek gestreden, zowel intern als bij onze klanten, om een hoge ranking in de WK voetbalpool. Zoals altijd kan er maar één de winnaar zijn en Mo el Moukadam van Vista wist de hoofdprijs in de wacht te slepen.

In het voorjaar van 2023 hebben we de prachtige prijs mogen overhandigen. De bedrukte voetbaltafel heeft een mooi plek gekregen op de afdeling. De eerste wedstrijd was uiteraard team Vista vs team Bangma Verpakking!

Via deze weg wensen wij Mohamed en alle collega’s van Vistaprint enorm veel plezier met de voetbaltafel. Dat er maar veel wedstrijden gespeeld mogen worden!

Aftermovie WK-actie

Hoofdprijs WK-actie