Onboarden bij Bangma Verpakking: een kijkje achter de schermen


In de afgelopen zes maanden mochten we bij Bangma Verpakking een aantal nieuwe collega’s verwelkomen. Met name op de logistieke afdeling hebben we ons team uitgebreid.  In deze blog geven we je een exclusief kijkje achter de schermen bij het onboardingsproces van Bangma Verpakking en van onze collega Marc. We zijn benieuwd naar hun ervaringen tijdens de eerste maanden bij ons bedrijf, dus geven we ze hier het woord.

Logistiek bij Bangma Verpakking

Bij Bangma Verpakking hebben we alle facetten van logistiek in eigen hand. Met een magazijn van ruim 20.000 m² organiseren we de inslag, uitslag en opslag van goederen, en verzorgen we het transport naar onze klanten. Het grootste deel van het transport wordt door onze eigen chauffeurs uitgevoerd. Als voorraadhoudend bedrijf houden we producten van onze klanten op voorraad, zodat zij deze wekelijks kunnen afroepen. Met een team van ruim 10 collega’s zorgen we ervoor dat alle logistieke processen nauwkeurig worden georganiseerd.

Chauffeur Marc aan het woord

Iets meer dan een half jaar geleden trad Marc in dienst bij Bangma Verpakking. Met jarenlange ervaring als chauffeur en vele kilometers op zijn naam, beschouwt hij het chauffeursvak als zijn roeping. De zelfstandigheid en vrijheid die het vak met zich meebrengt, blijven voor hem nog altijd een genot. Het onregelmatige werkschema dat vaak bij het beroep van chauffeur hoort, was echter een punt waar hij verandering in wilde brengen. Nu hij ouder wordt, merkt hij dat hij op sociaal gebied veel mist van zijn gezin en omgeving. Bij Bangma Verpakking kan hij nu elke dag door het hele land rijden, van lange afstanden tot korte ritjes in de buurt. Hoewel de werkdagen van een chauffeur lang zijn, kan hij nu regelmatig ‘s avonds met zijn gezin mee-eten.

Bij Bangma Verpakking ontmoet ik ontmoet ik allerlei verschillende mensen bij de klanten, dat maakt het erg leuk en afwisselend. concludeert Marc

Marc is altijd al een chauffeur in hart en nieren geweest. Hij heeft wel andere dingen geprobeerd, maar de zelfstandigheid en vrijheid van het chauffeursvak blijven hem trekken. Bovendien ontmoet hij allerlei verschillende mensen bij de klanten, wat erg leuk en afwisselend is. Hij is erg blij met de keuze die hij gemaakt heeft om voor Bangma Verpakking aan de slag te gaan.

Word jij ook zo enthousiast van deze onboardingsverhalen?

Bekijk dan gauw onze openstaande vacatures

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen op het gebied van een verpakking op maat of wil je inspiratie opdoen voor mooie verpakkingen? Neem dan eens een kijkje bij één van onze klantcases.

 

Tags : , ,

Magazijn Bangma Verpakking