Niek Hoogsteen: onze nieuwe Algemeen Directeur


Bangma Verpakking is verheugd om per 1 september Niek Hoogsteen te verwelkomen als onze nieuwe Algemeen Directeur (CEO). Met een indrukwekkende staat van dienst in de verpakkingsindustrie en algemeen management brengt Niek zijn expertise en enthousiasme mee naar ons team. Zijn officiële startdatum was op 1 september en vanaf deze week is hij volledig operationeel, waardoor hij de kans krijgt om kennis te maken met het gehele team.

Niek Hoogsteen, onze kersverse CEO, heeft veel ervaring in de verpakkingsbranche en wordt met open armen verwelkomd bij Bangma Verpakking. Zijn benoeming is een belangrijke stap voorwaarts in het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen en het voortzetten van ons streven om onze klanten de beste producten en diensten te bieden.

We zijn ervan overtuigd dat Niek Hoogsteen, met zijn ervaring en visie, ons zal helpen om onze ambitieuze doelen te bereiken en nieuwe mijlpalen te behalen binnen Bangma Verpakking. Zijn aanstelling markeert een nieuw hoofdstuk in onze reis en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Blijf op de hoogte voor verdere updates en ontwikkelingen via onze website en socials.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via marketing@bangma.nl t.a.v. Liesbeth Broekhuizen.

Niek Hoogsteen nieuwe Algemeen Directeur