Maak kennis met onze collega Marloes


In deze blog werpen we een blik achter de schermen, waar Marloes als commercieel medewerker binnendienst de dynamiek van de verpakkingswereld ontdekt. Sinds 3 maanden is ze een waardevolle aanwinst van het team. Ontmoet Marloes en leer meer over haar avontuurlijke start, haar dagelijkse taken en haar ervaringen bij Bangma Verpakking.

Een vliegende start

Afgelopen augustus mochten wij Marloes verwelkomen op de verkoopafdeling. Ze viel met haar neus in de boter door afwezige collega’s (denk aan vakanties en zwangerschapsverlof) en zodoende werd ze ingewerkt met een stoomcursus orders invoeren en systeemnavigatie. Nog niet gekoppeld aan een specifiek segment, dook Marloes in de wereld van AGF, Retail Food, e-commerce en industrie, en leerde ze de eerste kneepjes van het vak en de verschillende branches.

Een werkdag in het leven van Marloes

Marloes begint haar dag met het doornemen van e-mails en het afhandelen van openstaande zaken. De afwisseling is groot: naast orderinvoer heeft ze veelvuldig contact met leveranciers en klanten. Het schakelen tussen taken en het oplossen van problemen geeft haar voldoening. Inmiddels heeft ze het systeem goed onder de knie en haalt ze moeiteloos orders uit de algemene mailbox en helpt ze andere collega’s met werk uit handen nemen. Als commercieel medewerker binnendienst ben je dagelijks bezig met het verwerken van orders, aanvragen van offertes bij leveranciers, voorraadlijsten bijhouden, samples op kwaliteit controleren en contact onderhouden met logistiek over de uitlevering van orders. Daarnaast werk je intensief samen met de buitendienst om de voortgang en taken van lopende projecten te bewaken.

Het plezier van dynamiek en projecten

We zijn nu 3 maanden verder dus het is tijd om de eerste balans op te maken. Wat Marloes aanspreekt bij Bangma Verpakking is de diversiteit in werkzaamheden en betrokkenheid bij projecten van begin tot eind. Hoewel het lezen van de offertes en het begrijpen van de verschillende soorten karton in het begin uitdagend waren, kan ze daar nu goed mee overweg en leert ze steeds meer over het unieke product ‘karton’.

“Het draait niet alleen om het verwerken van orders, maar ook om het inkopen van karton bij leveranciers en het oplossen van vraagstukken van de klanten. Het zorgt voor een mooie afwisseling van taken.” aldus Marloes.

Marloes geniet van het volledige traject dat komt kijken bij het ontwikkelen van een verpakking voor een klant. Tel daarbij op de gezellig werksfeer en betrokkenheid van collega’s onderling en we kunnen concluderen dat zij op haar plek zit.

Word jij ook zo enthousiast van dit werken-bij verhaal?

Wij zijn blij met Marloes als waardevolle toevoeging aan het team van Bangma Verpakking. Als jij ook wilt deelnemen aan dit dynamische en betrokken team, bekijk dan onze openstaande vacatures en ontdek de mogelijkheden om je carrière te starten of voort te zetten bij Bangma Verpakking. Neem deel aan ons team en ontdek de wereld van verpakkingen!

Tags : , , , ,

Maak-kennis-met-onze-collega-Marloes