Bangma Verpakking sponsort dozen voor Stichting Look Good Feel Better


Bij Bangma Verpakking geloven we niet alleen in het leveren van hoogwaardige verpakkingen, maar ook in het ondersteunen van gemeenschappen en goede doelen die een positieve impact hebben. Recentelijk hebben we kartonnen dozen gesponsord aan de stichting Look Good Feel Better.

Stichting Look Good Feel Better: een positieve schakel in het ziekteproces

Stichting-look-good-feel-betterKanker is een ziekte die niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel diepgaande gevolgen heeft. Stichting Look Good Feel Better begrijpt dat uiterlijke veranderingen, veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen, een enorme impact kunnen hebben.

Met bijna 25 jaar ervaring zet de stichting zich in om een positieve schakel te zijn in het ziekteproces van mensen met kanker. Ze bieden gratis workshops aan, zowel in ziekenhuizen als online, waar teams van beauty professionals vrijwillig hun expertise delen. Daarnaast verstrekken ze waardevolle informatie en advies over het belang van uiterlijke verzorging bij kanker.

Bangma Verpakking draagt een steentje bij

Bij Bangma Verpakking geloven we dat kleine gebaren grote impact kunnen hebben. Daarom hebben we besloten dozen te sponsoren aan Stichting Look Good Feel Better. Deze dozen zullen worden gebruikt om alle benodigdheden voor de workshops in op te slaan en te verzenden naar verschillende locaties waar de workshops plaatsvinden. We zijn dankbaar dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan de missie van de stichting.

Dank aan Stichting Look Good Feel Better voor hun waardevolle werk!

Meer weten over stichting Look Good Feel Better.

Tags : , ,

Logo-stichting-Look-Good-Feel-Better