Bangma Verpakking vernieuwt wagenpark voor Bangma Productie


Met trots kondigen we onze nieuwste aanwinst aan; een gloednieuwe terminal trekker voor Bangma Productie. Als groothandel in verpakkingen en verpakkingsmaterialen staan we bekend om onze kwaliteit en maatwerkoplossingen, en deze vernieuwing versterkt onze logistieke kracht om aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen.

De kracht van Bangma Productie

Met 21 geavanceerde opzetmachines vormt Bangma Productie het kloppende hart van ons bedrijf. Hier worden dagelijks duizenden kartonnen trays en verpakkingen opgezet voor klanten in de AGF-sector. De terminal trekker is daar een onmisbare schakel, want die brengt iedere werkdag een levering met opgezette kartonnen trays naar Plukon Convenience, een gewaardeerde klant in de AGF-sector en tevens ons buurman.

Bangma_Productie_nieuwe_terminal_trekker-lr

De toekomst in beweging: onze nieuwe terminal trekker

Zoals in ieder wagenpark voorkomt, waren we voor Bangma Productie toe aan vernieuwing. Vanaf deze week verwelkomen we dan ook met trots onze gloednieuwe terminal trekker. De af te leggen kilometers zullen bescheiden blijven, maar de nieuwe terminal trekker zorgt voor een grote stap voorwaarts in termen van veiligheid en efficiëntie. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe terminal trekker ons in staat zal stellen om nog meer grote hoeveelheden kartonnen opzettrays veilig en tijdig te leveren bij ons gewaardeerde klant en buurman naast ons op het industrieterrein.

Bangma_Productie_nieuwe_terminal_trekker

Bangma Verpakking & Productie: we blijven in beweging

De nieuwe terminal trekker weerspiegelt onze voortdurende inzet voor vernieuwing en klanttevredenheid. Blijf op de hoogte voor meer updates over onze ontwikkelingen en volg ons op social media.

icon-linkedin-rood  icon-insta-rood  icon-facebook-rood

Kies voor Bangma Verpakking: jouw partner in de AGF-sector

Ben je actief in de AGF-sector en benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van opzettrays of andere AGF-verpakkingen?

Of het nu gaat om gestandaardiseerde trays of op maat gemaakte verpakkingen, onze belofte is om jouw verse producten zo optimaal mogelijk te verpakken en te beschermen. We bieden snelle leveringen, toegang tot diverse opzetlocaties en een breed scala aan materialen voor jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bangma Verpakking jou kan helpen om te voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en trends in de AGF-verpakkingsindustrie.

0321 312 562sales@bangma.nl

Tags : , , , , , ,

Bangma_Productie_Terminal_trekker_ingezoomd-lr