Kom bij ons werken als productiemedewerker | Bangma Productie


Welkom bij Bangma Verpakking & Productie, waar we elke dag bezig zijn met de inkoop en verkoop van verpakkingen en toebehoren voor diverse B2B-segmenten zoals AGF, Retail Food, E-commerce en Industrie. Als groothandel zijn we gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen die je regelmatig zult tegenkomen, zoals in de schappen van de supermarkt of wanneer je thuis een pakketje van een webshop ontvangt.

Naast onze inkoopactiviteiten hebben we onze eigen productieafdeling, Bangma Productie genaamd, uitgerust met verschillende verpakkingsmachines. Hier produceren we kartonnen dozen in diverse uitvoeringen en formaten, evenals trays voor klanten in de AGF- en Retail Food-sectoren. Bij Bangma Verpakking draait alles om kwaliteit, service en samenwerking.

Wij zoeken nieuwe collega’s die als productiemedewerker aan de slag willen.

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten? 

  • Student die op zoek is naar een bijbaan of vakantiebaan;
  • Parttimer die een aantal vaste uren in de week wil werken;
  • Fulltimer die van maandag t/m vrijdag van 07.30 – 16.30 uur wil werken.

De werkzaamheden:

Als productiemedewerker zal je allerlei plano’s (plat karton) door machines zien gaan, die vervolgens worden verwerkt tot gevouwen en verlijmde dozen. Je taken omvatten het inleggen van karton in de machines, het van tafel halen en stapelen van dozen op pallets, en het verplaatsen van pallets met behulp van een pompwagen.

We zijn op zoek naar enthousiaste aanpakkers die graag met machines werken en in een team willen samenwerken. Wij zoeken mensen die woonachtig zijn in de regio Dronten (maximaal 20 km).

Bekijk hier vast jouw nieuwe werkomgeving

 

Interesse?

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team bij Bangma Verpakking? Solliciteer dan nu en stuur je cv en bericht naar vacatures@bangma.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Unbox your career bij Bangma Verpakking & Productie!

    Tags : , , , , , ,

    Vacature-productiemedewerker