Brievenbusdoos bedrukken


Kleine bestellingen kun je uitstekend verzenden in een brievenbusdoos. Het grootste voordeel hiervan is dat je klant niet thuis hoeft te zijn om zijn bestelling aan te nemen. Daarbij zijn de verzendkosten een stuk lager en verpak je minder lucht. Bij Bangma Verpakking zijn we sinds 1975 specialist in verpakkingen. We kunnen je dus ook uitstekend van dienst zijn als je brievenbusdozen wilt laten bedrukken.

Bedrukte brievenbusdozen in kleine oplage

Ook voor een kleine oplage bedrukte brievenbusdozen kun je terecht bij Bangma Verpakking. We hebben de onbedrukte doosjes continu op voorraad en bedrukken ze op aanvraag. Dit kan al bij een oplage vanaf 50 stuks! Hiermee maken we het ook voor kleinere ondernemingen haalbaar om gepersonaliseerde brievenbusdozen te gebruiken voor de verzending van hun producten.

Bedrukken met eigen print

We bedrukken je brievenbusdoos met je eigen design of logo. Wil je gebruikmaken van onze service? Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen. We kijken samen naar de geschiktste brievenbusdoosjes voor jouw product(en). Vervolgens maken we, na ontvangst van jouw artwork, een proef die je als pdf-bestand ontvangt. Ga je akkoord met het definitieve design? Dan gaan wij aan de slag met het bedrukken van je brievenbusdozen.

We maakten al hele leuke brievenbusdoosjes voor Brandt & Levie.

Bedrukte brievenbusdoosjes nodig? Bangma Verpakking!

Wil je je branding ook via je pakketdozen bij je klanten onder de aandacht brengen? Kies dan voor bedrukte brievenbusdozen. Bij Bangma Verpakking heb je al een eigen doos bij een afname vanaf 50 stuks! Een echte kleine oplage dus. Neem contact met ons op via 0321 – 312 562 of mail naar sales@bangma.nl en ontdek de mogelijkheden.

Brievenbusdozen-Brandt-en-Levie-bedrukken