Duurzame bakjes


Ideaal voor o.a. pokébowl en salades

Op zoek naar een duurzamere vervanger voor de plastic bakjes? Dan hebben wij de verpakkingsoplossing voor jou! Deze leuke, ronde bakjes zijn gemaakt van gerecycled karton en zijn daarom veel duurzamer dan de plastic variant. Qua kwaliteit lever je bovendien niets in! We leggen je de belangrijkste dingen uit over onze duurzamere bakjes.

Gerecycled karton, minder plastic

Deze duurzamere bakjes hebben een plastic deksel en de bodem bevat een waterdichte coating. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en garanderen dat de bakjes lekproof zijn. Toch kunnen we wel stellen dat deze ronde bakjes van gerecycled karton veel minder plastic bevatten en daarmee dus ook een milieubewuste vervanger zijn.

Helemaal veilig voor voedsel

Maar lekt mijn bakje dan niet? Nee! Onze bakjes zijn volledig waterdicht en doen qua kwaliteit niet onder voor de plastic bakjes. Dankzij de speciale coating op de bodem blijven alle vloeistoffen netjes in het bakje zitten. En dat is wel zo handig tijdens het vervoer.

100% fair

Biobased, compostable en recyclable. Allemaal kenmerken die horen bij onze duurzame bakjes. Onze 1000ml bakjes zijn zelfs leverbaar met kartonnen deksel. Bij deze variant bevat het deksel ook een waterdichte coating om te garanderen dat de inhoud niet lekt.

Kunnen jullie de bakjes ook bedrukken?

Jazeker. We gaan graag samen in gesprek om te kijken wat het beste is voor jouw nieuwe, duurzamere doosjes. Zodra we een sample ontvangen, bekijken we samen met jou of hij voldoet aan je wensen. Als dat zo is, sturen we de opdracht door.

Duurzame bakjes nodig voor jouw producten?

Wil jij je salades, pokébowl of andere gerecht op een duurzamere manier verpakken? Bangma Verpakking helpt je graag met het op maat maken van jouw product verpakking. Neem contact met ons op via sales@bangma.nl of bel naar 0321 – 312562. We zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar en proberen in 2 tot 4 dagen op je mail te reageren.

Duurzame-bakjes-collectie