Onboarding stories bij Bangma Verpakking – maak kennis met Ralf


In de afgelopen drie maanden mochten we een aantal nieuwe collega’s verwelkomen. Iedere nieuwe medewerker heeft een uniek onboardingsverhaal. In een reeks blogs zullen we wekelijks een kijkje achter de schermen geven, zodat je onze collega’s beter leert kennen. Met een passie voor verpakkingsmaterialen, kennis van de e-commerce branche en de drive om het verschil te maken zetten we in deze eerste blog onze sales manager Ralf in de spotlights. Ontdek hoe zijn eerste drie maanden bij Bangma Verpakking zijn verlopen en waarom hij zich hier helemaal thuis voelt.

De eerste maanden bij Bangma Verpakking

Ralf, nu drie maanden werkzaam bij Bangma Verpakking, blikt terug op zijn start. Dat was als een wervelwind. Als sales manager industrie & e-commerce kon hij meteen aan de slag met het herverdelen van de rayons binnen zijn team en het realiseren van een businessplan voor de sectoren industrie en e-commerce. Met een schat aan ervaring in de verpakkingsbranche was de keuze om de uitdagingen bij Bangma Verpakking aan te gaan snel gemaakt. Wat Ralf vooral aanspreekt is de bedrijfscultuur, het prachtige pand en de vrijheid die Ralf krijgt in zijn rol waardeert hij zeer. Het hybride werken wordt hier omarmd, en dat sluit perfect aan bij zijn behoefte aan flexibiliteit. Hij geniet van de gezellige sfeer bij Bangma Verpakking en de dynamiek binnen het relatief jonge team.

De werkdag van Ralf

Het eerst wat Ralf in de ochtend doet is het openklappen van de laptop om de verkoopcijfers van de vorige dag te bekijken. Vervolgens gaat er een appje uit naar het team en dan is de dag echt begonnen. Zijn dagen zijn gevuld met het beheren van klanten en (telefonisch) contact met het team. Wat speelt er en waar hebben ze hulp bij nodig. Ralf fungeert graag als sparringpartner en staat klaar voor vragen en advies. Uit de gesprekken met collega’s komen altijd opdrachten waar hij mee aan de slag gaat. Daarnaast onderhoudt hij nauw contact met zijn klanten. Er lopen momenteel diverse grote projecten. Denk hierbij aan nieuw te ontwikkelen productverpakkingen voor compleet nieuwe producten. Gelukkig is de binnendienst hierop ingespeeld wat zorgt voor een intensieve, maar ook leuke samenwerking.

Voor Ralf zijn niet alleen cijfers belangrijk, maar ook het strategische werk achter de klant. Het vastleggen van klantgegevens en het nakomen van beloftes staan centraal in zijn aanpak.

Iedere klant heeft andere behoeften en ik probeer bij iedere klant de juiste afweging te maken. Op deze manier haal je het meeste uit de samenwerking en daar word ik blij van.

Het inwerktraject bij Bangma Verpakking

Het onboarden verliep zoals gezegd als een wervelwind. Het voordeel was dat hij meteen in de wereld van Bangma Verpakking werd ondergedompeld. Hij waardeert de positieve sfeer, kennis en enthousiasme binnen het bedrijf. Zijn jarenlange ervaring in de e-commerce branche in combinatie met zijn strategische inzichten maken hem een waardevolle aanwinst voor het team. Hoewel hij bekend is met verschillende verpakkingsmaterialen, leert hij toch ook dagelijks nieuwe dingen bij Bangma Verpakking. De kennis van druktechnieken en de mogelijkheden met karton is iets waar hij zich verder in wil verdiepen. Gelukkig werd er in zijn eerste maand een basiscursus karton gegeven en kon hij meteen zijn leergierigheid prikkelen.

Werken bij Bangma Verpakking?

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meedenken met klanten? Ontdek onze openstaande vacatures en begin jouw reis in de wereld van verpakkingen bij Bangma Verpakking!

Wat kan Ralf voor jou doen?

Als je op zoek bent naar verpakkingen op maat en persoonlijke service, kun je erop vertrouwen dat Ralf en het hele team bij Bangma Verpakking klaar staan om aan jouw behoeften te voldoen. Wij geloven in het bouwen van sterke relaties met onze klanten en het leveren van maatwerkoplossingen voor al jouw verpakkingsbehoeften.

Laat je vast inspireren op het gebied van een verpakking op maat en neem een kijkje bij één van onze klantcases.

Tags : , , , ,

Onboarding_stories_Ralf_web_3108_lr