Stevige verhuisdozen


Wil je jouw inboedel veilig verhuizen of ben je op zoek naar stevige verhuisdozen om je spullen tijdelijk in op te slaan? Stevige verhuisdozen komen altijd van pas. Bij Bangma Verpakking vind je professionele verhuisdozen van hoge kwaliteit die jouw waardevolle eigendommen maximaal beschermen.

Verhuisdozen van hoge kwaliteit

Niks erger dan een verhuisdoos waar de bodem uitvalt, terwijl je net je servies hebt ingepakt. Gelukkig is er een aantal factoren waar je op kunt letten, zodat je zeker weet dat je een stevige verhuisdoos koopt.

Waarop letten als je een verhuisdoos koopt?

Een verhuisdoos is sterker als hij gemaakt is van dubbelgolfkarton. Ook een dubbele bodem maakt de doos extra sterk. Daarnaast is het maximale draaggewicht een goede indicator voor de stevigheid van de doos. Een stevige verhuisdoos kan natuurlijk meer gewicht aan dan een verhuisdoos van lagere kwaliteit. Let ook op de grootte van de verhuisdoos i.c.m. het maximale draaggewicht. Een grotere verhuisdoos lijkt handiger, omdat er meer in past, maar als hij niet sterk genoeg is, vallen je spullen er zo doorheen. Onze stevige verhuisdozen kunnen tot wel 35 kg dragen en zijn daarmee uitermate geschikt om bijvoorbeeld breekbare goederen te vervoeren.

Onze stevige verhuisdozen

Op zoek naar een stevige verhuisdoos? Onze extra sterke verhuisdozen:

  • Zijn 480 x 320 x 360 mm (L x B x H) en hebben in een inhoud van 55 liter
  • Kunnen tot wel tot 25 kg aan inhoud dragen
  • Hebben een dubbele bodem
  • Zijn uitgerust met stevige handgrepen

Op maat gemaakte verhuisdozen

Op zoek naar nog sterkere verhuisdozen of heb je extra grote verhuisdozen nodig? Naast standaard verhuisdozen kun je bij Bangma Verpakking ook terecht voor stevige verhuisdozen op maat. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen via 0321 312 562 of door een e-mail te sturen naar info@bangma.nl. We kijken dan samen naar waar jouw nieuwe stevige verhuisdozen aan moeten voldoen en zorgen ervoor dat hij op tijd bij jou wordt afgeleverd.

Bangma Verpakking: voor stevige verhuisdozen én andere verpakkingen

Naast het razendsnel leveren van standaard verpakkingen als stevige verhuisdozen, zijn we bij Bangma Verpakking gespecialiseerd in het maken van productverpakkingen op maat. We voorzagen al vele opdrachtgevers in uiteenlopende segmenten van een mooie verpakking voor hun producten. We leveren kartonnen dozen aan opdrachtgevers in de volgende segmenten:

Contact opnemen met Bangma Verpakking

Heb je een vraag over onze stevige verhuisdozen of wil je meer weten over het laten maken van een verpakking op maat?  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen via 0321 312 562 of door een bericht te sturen naar info@bangma.nl. Onze specialisten voorzien je graag van advies!

stevige verhuisdoos van dubbelgolf karton