Verhuisdozen bedrukken


Als verhuisbedrijf haal je het maximale uit je bedrijf door je eigen, bedrukte verhuisdozen te gebruiken bij de verhuizingen van je klanten. Op deze manier zorg je niet alleen bij je eigen klanten voor herkenbaarheid, ook buurtbewoners zien welk bedrijf de verhuizing van hun buren zo goed coördineert.

Je verhuisdozen laten bedrukken hoeft helemaal geen gedoe te zijn. De ervaren verpakkingsspecialisten van Bangma Verpakking overzien het gehele project, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent: verhuizen. Neem contact met ons op via 0321 312 562 en ontdek de mogelijkheden.

Verhuisdoos bedrukken

Verhuisdozen bedrukken met je eigen logo

Een simpele bedrukking met je logo straalt professionaliteit uit en zorgt voor herkenbaarheid onder je klanten. Wil je alleen je logo op een verhuisdoos laten drukken, dan kunnen we je opdracht snel uitzetten bij de drukker. We horen wel graag je wensen over de plek waar de bedrukking moet komen, de grootte van de bedrukking en eventuele andere aspecten.

Of met een ander ontwerp

Wil je de huisstijl van je bedrijf zoveel mogelijk in je verhuisdozen verwerken? Dan is je logo alleen wellicht niet voldoende voor je. Ook voor creatieve bedrukkingen kun je bij ons terecht. Bangma Verpakking kan namelijk alle ontwerpen op je nieuwe verhuisdozen drukken. Lever het bestand bij ons aan en wij doen de rest!

Verhuisdozen bedrukken doen we zo

Voorbereiding

Mogen wij je verhuisdozen bedrukken met je eigen ontwerp? We komen bij je langs en stellen veel vragen. Hoeveel gewicht moeten de verhuisdozen kunnen dragen, wat zijn de ideale afmetingen? Deze, en meer, aspecten komen aan bod.

Laatste checks

Vervolgens komen we met een voorstel voor een verhuisdoos. In de tussentijd kun jij aan de slag met het design van de bedrukking en als alles samenkomt, maken wij een sample. We komen wederom bij je langs om je alles te laten zien en horen op dat moment graag wat je vindt.

Uitvoerende fase

Is je verhuisdoos helemaal naar wens of heb je nog feedback? Dit is hét moment om de puntjes op de i te zetten. Pas wanneer je bedrukte verhuisdoos helemaal naar wens is, zetten we de opdracht uit bij de drukker. Je hoort van ons als je eerste levering klaar is voor verzending.

De stevige verhuisdozen van Bangma Verpakking

  • Zijn 480 x 320 x 360 mm (L x B x H) en hebben in een inhoud van 55 liter
  • Kunnen tot wel tot 35 kg dragen
  • Hebben een dubbele bodem
  • Zijn uitgerust met stevige handgrepen

Mogen wij jouw nieuwe verhuisdozen bedrukken?

We kijken graag samen naar wat je wensen en eisen zijn wat betreft de verhuisdozen zelf. En ook voor advies over de vormgeving zijn wij de ideale partner. Het ontwerp bepaal je helemaal zelf; de bedrukking en eventuele doorlopende voorraad, daar zorgen wij voor. Zien we je snel? Neem contact met ons op via 0321 312 562 of mail naar sales@bangma.nl.

Verhuisdoos bedrukken

Verhuisdozen-bedrukken