Wijndoos op maat


Grote hoeveelheden wijnflessen tegelijk verzenden of ze in een mooi jasje steken? Daar zijn wijndozen uitermate geschikt voor. En bij Bangma Verpakking zijn we al decennialang bezig met verschillende verpakkingsoplossingen, zo ook wijndozen. Het grote voordeel? Geen enkele aanvraag is ons te gek.

Ik wil wijndozen

Wijndozen voor iedereen

Tijdens het transport, in de schappen, voor bestellingen uit je webshop of bij je klant/relatie op het bureau. Iedere wijnfles verdient een stevig en mooi jasje, en daar komen wij om de hoek kijken. We leveren 100% maatwerk en dat betekent dat we ieder segment van de markt heel goed kunnen bedienen.

Versturen

Om je wijnen van A naar B te versturen kun je grote wijndozen bestellen. We kijken daarbij samen naar o.a. hoeveel flessen je per doos wilt verpakken, hoe we ervoor zorgen dat de wijnflessen elkaar niet aanraken en of je een bedrukking wilt.

Verkopen

Ligt je wijn in het schap, dan is een aantrekkelijke verpakking heel belangrijk, omdat jouw wijn direct concurreert met andere producten. Een mooie wijn zit vaak in een luxe verpakking en ook daar kunnen we je uitstekend bij assisteren.

Relaties

Bijzondere gelegenheden vragen om een bijzonder geschenk. Vaak kiezen bedrijven ervoor om rond de feestdagen of een jubileum een relatiegeschenk te versturen. Voor een mooie, passende wijndoos moet je ook hiervoor bij ons zijn!

Wijndozen op maat

We gaan in gesprek: wat verkoop je, hoeveel verkoop je, wat zijn je wensen en wat zijn je doelen. Door jouw bedrijf, en product(en), door en door te kennen, kunnen we je als geen ander adviseren over de soort wijndoos, een eventueel interieur of bedrukking.

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos en we kijken graag samen met jou naar wat we voor je kunnen doen.

Ik wil wijndozen

Hoe kun je wijn het beste verzenden?

Wijn, en andere breekbare flessen, kun je het beste verzenden in een wijndoos. Deze langwerpige doos (voor 1 fles) en doos met interieur (voor 2 of meer flessen) kun je eventueel opvullen opvulmateriaal om de flessen optimaal te beschermen tijdens de verzending. Een kartonnen inlay of vakverdeler – het interieur – zorgt ervoor dat de flessen niet tegen elkaar aan komen tijdens het transport. Al met al een zeer veilige manier om wijn te verzenden.

Neem contact met ons op

Mogen wij je nieuwe wijndoos ontwerpen en maken? Neem contact met ons op via 0321 – 312562 of stuur je verzoek naar sales@bangma.nl. We komen graag bij je lang (je bent ook van harte welkom bij ons in Dronten) om je producten en wensen voor je nieuwe wijndoos te bespreken.

Wijndoos op maat

Champagne-feest