De kunst van bierverpakkingen op maat voor stadsbrouwerij Vos


Ontdek in deze blog de smakelijke samenwerking tussen Stadsbrouwerij Vos en Bangma Verpakking en de mogelijkheden voor bierverpakkingen op maat. Van een sprankelende productlancering tot het ontwerp van unieke bierverpakkingen, dit verhaal onthult hoe twee ambachtelijke bedrijven hun krachten bundelen om een onvergetelijke merkervaring te creëren.

Onze klant Stadsbrouwerij Vos

In de pittoreske stad Elburg, waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan, vind je Stadsbrouwerij Vos. Dit familiebedrijf, geworteld in generaties van gastvrijheid en horeca, heeft een unieke plaats verworven in de harten van de lokale bevolking en ver daarbuiten. Toen de vraag naar ambachtelijk gebrouwen speciaal bieren steeg, besloot de familie Vos hun eigen brouwerij te starten. En zo begon het verhaal van smaakvolle bieren, elk vernoemd naar legendarische figuren en historische symbolen uit Elburg, maar ook naar de kenmerkende persoonlijkheden van de Vos-familie.

Productlancering nieuwste Vos speciaal bier

De nieuwste toevoeging aan hun uitgebreide collectie is een bijzonder bier dat maar liefst 100 dagen heeft gerijpt, wat resulteert in een intens en krachtig smaakpalet. Deze unieke creatie werd onlangs gelanceerd tijdens een sprankelende evenement op het terras van de brouwerij, waar genodigden de gelegenheid kregen om niet alleen het nieuwe bier te proeven, maar ook om te genieten van de andere 13 ambachtelijke brouwsels. De zonovergoten dag werd compleet gemaakt met een interactieve tour door de brouwerij, waar bezoekers een kijkje konden nemen achter de schermen van het brouwproces.

Productlancering-Vos-bierbrouwerij
Productlancering-Vos-bierbrouwerij
Omdozen-bierflesjes-Vos-bierbrouwerij
Bierverpakking-op-maat-stadsbrouwerij-Vos
Bierverpakking-op-maat-4-flesjes-stadsbrouwerij-Vos
Stadsbrouwerij-Vos-Elburg
Productlancering-Vos-bierbrouwerij-www
Productlancering-Vos-bierbrouwerij-2-www
Omdozen-bierflesjes-Vos-bierbrouwerij-www
Bierverpakking-op-maat-stadsbrouwerij-Vos-www
Bierverpakking-op-maat-4-flesjes-stadsbrouwerij-Vos-www
Stadsbrouwerij-Vos-Elburg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

De samenwerking tussen Vos en Bangma Verpakking

Achter het succes van Stadsbrouwerij Vos schuilt niet alleen vakmanschap en toewijding, maar ook een solide partnerschap met Bangma Verpakking. Al sinds 2018 werken beide bedrijven nauw samen om de bieren van Vos op een stijlvolle en praktische manier te verpakken. Wat begon met een enkele bierverpakking is uitgegroeid tot een complete collectie van hoogwaardige dozen die niet alleen de bieren beschermen, maar ook bijdragen aan de merkbeleving van Vos.

Op maat gemaakt: de verpakkingsoplossingen van Bangma Verpakking voor Vos

Bangma Verpakking heeft verschillende oplossingen op maat gemaakt voor Stadsbrouwerij Vos, waaronder:

  • Cadeauverpakkingen: speciaal ontworpen om de bieren van Vos te presenteren als het perfecte cadeau. Deze bierverpakkingen bieden niet alleen optimale bescherming, maar dienen ook als marketingtool, dankzij het kleurrijke ontwerp en het open karakter dat de ‘unboxing experience’ verrijkt. Er zijn twee soorten kartonnen verpakkingen, beide met 4 speciaal biertjes en de keuze met of zonder Vos bierglas.
  • Omdozen: robuuste en transportbestendige dozen die zijn ontworpen voor het veilig vervoeren van 12 en 24 biertjes. Deze Amerikaanse vouwdozen zijn herkenbaar aan hun eenvoudige, maar doeltreffende bedrukking met het logo van Stadsbrouwerij Vos, waardoor ze direct in het oog springen tijdens transport en opslag.

Bierverpakking-op-maat-stadsbrouwerij-Vos

Deze verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de algehele merkervaring van Stadsbrouwerij Vos, waardoor elke klant een blijvende indruk krijgt van de zorg en toewijding waarmee hun bieren worden gepresenteerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bierverpakking op maat?

Wil je voor jouw eigen biertjes of producten een verpakking op maat? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor bierverpakkingen of bekijk andere klantcases om inspiratie op te doen.

Bierverpakking-op-maat-4-flesjes-stadsbrouwerij-Vos