Case Kwakzalver Sports

Sportcosmetica verpakken

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

De oorspronkelijke wens van Kwakzalver Sports was: ‘een presentatieverpakking die verfijnd is afgewerkt’. Daarnaast werd onze expertise gevraagd voor het bedenken van een constructie. Na grondig doorvragen en het bespreken van meerdere samples, kwamen we samen tot een basisverpakking.

Omdat Kwakzalver Sports meerdere productlijnen heeft, wilde de creatieve afdeling van dit merk de basisverpakking steriel houden, terwijl de sleeve een unieke bedrukking kreeg. Zo geschiedde! Door een prettige samenwerking hebben we snel een prachtige verpakking weten te lanceren.

Dit zegt Kwakzalver Sports over ons:

“Voor onze sportcosmetica waren wij op zoek naar een geschikte partner voor de ontwikkeling van een giftbox. Eenmaal in contact met Bangma Verpakking verliep alles soepel en snel en overtroffen zij onze verwachtingen. Wij waren vrij laat met de ontwikkeling van de box en het was voor ons een absolute must om deze een aantal weken voor de feestdagen te lanceren. Door het zeer adequate en proactieve handelen, hebben wij gezamenlijk deze uitdagende deadline gehaald. Wij zijn ontzettend blij en trots op het resultaat. De kwaliteit spat ervan af!”

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Ook een productverpakking laten maken?

Bij Bangma Verpaking hebben we ervaring met het ontwikkelen van verpakkingen voor de volgende segementen: