Duurzame visdozen


Maak kennis met EcoFishBox, de innovatieve en duurzame visverpakking voor verse vis. EcoFishBox is een complete oplossing voor het verpakken van verse vis in de hele toeleveringsketen. Dit houdt in (op maat) gemaakte dozen en deksels, toepasbaar in automatisering en met ijsverpakkingsoplossingen. Deze duurzame visdozen zijn gemaakt van voornamelijk hernieuwbare houtvezels en dragen bij aan het gebruik van minder fossiele grondstoffen. Maak jouw visverpakking klimaatvriendelijk en circulair met EcoFishBox. Ontwikkeld door ons moederbedrijf Stora Enso, trkkIn samenwerking met ons moederbedrijf

 Houd vis vers en koud en beantwoord de behoefte naar duurzame visdozen voor verse vis

Stora Enso innoveert al tientallen jaren de vochtwerende eigenschappen van golfkarton. De nieuwste innovaties in het vochtbeschermingsconcept betekenen dat de waterdichte, lekvrije EcoFishBox™ is goedgekeurd voor contact met levensmiddelen en betere thermische isolatie-eigenschappen heeft dan ooit.

De voordelen van de duurzame visdoos EcoFishBox

 

  • Houdt vis vers en koud
  • Waterdicht en lekvrij
  • Efficiënt in opslag en transport
  • Past in verpakkingsautomatisering
  • Verkleint CO2 voetafdruk
  • Recyclebaar

Ontdek alle informatie over de Ecofishbox.

Duurzame visdoos laten maken?

Bij Bangma Verpakking beschikken we over vele jaren ervaring met verpakkingen en voorzagen we al vele tevreden opdrachtgevers van een visdoos op maat. Bangma Verpakking voorziet vele visverwerkende bedrijven van verschillende verpakkingen. Daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, waardoor we jouw van het juiste advies kunnen voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van verpakkingen? Bekijk dan eens onze klantcases of de verschillende andere visverpakkingen die we maken voor de visindustrie.

Laat jouw visdoos bedrukken

Mogen we jouw EcoFishBox ontwerpen? Neem contact met ons op via 0321 – 312562 of stuur een mail naar sales@bangma.nl. Samen kijken we naar de beste oplossing om je producten te verpakken.

Ecofishbox