Case JARR Kombucha

Verpakking voor JARR Kombucha

De oorspronkelijke wens van JARR Kombucha was ‘een verzendverpakking voor glazen flesjes die bescherming biedt, ingezet kan worden als marketingtool en de klant informatie geeft over het product.’

De verzendverpakking kan gebruikt worden voor het verzenden van 12 flesjes kombucha. De doos is bedrukt met informatie over het product en biedt ruimte voor verschillende smaken kombucha.

JARR Kombucha is in 2015 een samenwerking aangegaan met Duvel Moortgat. De verpakking die we ontwikkelden, zal je daarom misschien doen denken aan de klimaatneutrale bierverpakking van FSC-golfkarton die we voor deze brouwerij ontwikkelden.

Benieuwd naar onze visie op jouw product verpakking? Vul het offerteformulier in en we doen je snel een concurrerend voorstel!

Offerte aanvragen

Dit zegt JARR Kombucha over ons:

“Met Bangma Verpakking samenwerken was enorm aangenaam, ze begrepen heel snel onze noden en wisten hiervoor de perfecte op maat gemaakte oplossing naar voor te schuiven. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid voor onze eindklant met veiligheid voor onze glazen flesjes in transport is niet voor de hand liggend, maar dat deed Bangma Verpakking ons helemaal vergeten door zo snel met een perfecte oplossing te komen.”

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays