Case: Looye To Go tomaten

Kartonnen tray voor Looye To Go tomaten

Opnieuw hebben we voor één van onze trouwe klanten een chique en stevige kartonnen opzettray mogen ontwikkelen. Looye, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het kweken van smaakvolle tomaten, kwam met de aanvraag voor een compleet nieuwe opzettray voor de nieuwste aanwinst: Looye To Go tomaten. Met dit merk richt Looye zich op de consument en het gemak van onderweg kunnen genieten van een gezond tussendoortje. Uiteraard gingen wij graag aan de slag om deze smaakvolle snacktomaatjes te verpakken.

Looye To Go kartonnen trayLooye To Go kartonnen tray V2

Van idee naar realiteit: het ontstaan van de Looye To Go tomaten opzettray

Het begon allemaal met de behoefte van Looye om voor het nieuwste lid binnen de familie, het merk Looye To Go tomaten, een geschikte verpakking te realiseren. Het merk Looye To Go tomaten bestaat uit kleine bakjes met snacktomaten. Deze worden per drie bakjes en los verkocht. De setjes moeten verpakt worden in een grotere tray en daar kwam Bangma Verpakking om de hoek kijken. We hebben al diverse kartonnen trays voor Looye mogen maken en ook nu kregen wij het vertrouwen om een kartonnen opzettray te ontwikkelen geheel in lijn met het eigen kleurenpalet van Looye To Go tomaten.

Praktisch en aantrekkelijk: de voordelen van de kartonnen opzettray

De kartonnen tray waarin de setjes snacktomaten worden verpakt dient in de eerste plaats als bescherming van de productverpakking. Dankzij de stevige constructie blijf de inhoud veilig en onbeschadigd tijdens transport en opslag. Door de verstevigde hoeken zijn kartonnen trays gemakkelijk te stapelen. Verder bevatten de trays een laklaag (varnish) wat de kartonnen tray een extra chique uiterlijk geeft.

Het concept van Looye To Go

Het open karakter van de tray maakt dat de tomaatjes zichtbaar blijven en dat geeft een aantrekkelijk aangezicht in het schap. Kortom, we hebben een aantrekkelijke en functionele kartonnen tray ontwikkeld die door de blauwe kleuren extra opvalt in de wereld van tomatenverpakkingen. De keuze voor karton als duurzaam materiaal benadrukte het milieubewuste karakter van Looye To Go.

Het open karakter van de tray maakt dat de tomaten zichtbaar blijven en dat geeft een aantrekkelijk aangezicht in het schap. Kortom, we hebben een aantrekkelijke en functionele kartonnen tray ontwikkeld die door de blauwe kleuren extra opvalt in de wereld van tomatenverpakkingen. De keuze voor karton als duurzaam materiaal benadrukte het milieubewuste karakter van Looye.

 

De samenwerking tussen
Looye en Bangma Verpakking

De relatie tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking gaat al ver terug. Looye voert met To Go tomaten een derde propositie aan het merkportfolio. Het product is verkrijgbaar bij Hit supermarkten in Duitsland en bij geselecteerde groente- en fruitspecialisten in Duitsland, Nederland en België. We zijn vereerd dat we een aandeel hebben in de realisatie van dit mooie, nieuwe product binnen de Looye familie.

Looye To GoLooye To Go productverpakking

Op maat gemaakte verpakkingen bij Bangma Verpakking

Ben je ook op zoek naar op maat gemaakte en duurzame verpakkingsoplossingen? Voor AGF-verpakkingen en andere productverpakkingen ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op met onze salesafdeling. Wij staan klaar om jouw wensen te bespreken en oplossingen te bieden die jouw producten laten uitblinken. Samen creëren we verpakkingen die aansluiten bij jouw visie en de behoeften van jouw klanten!

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2