Case Flame Away productverpakking

De mensen achter het innovatieve Flame Away brandblushulpmiddel kwamen naar Bangma Verpakking met een duidelijke vraag. Ze zochten een stevige verpakking met elegant design die het product goed beschermt, maar direct bijdraagt aan de “unboxing experience”. Het product is van glas en daardoor zowel elegant als fragiel. De verpakking heeft als doel het product stevig te verpakken en dus goed te beschermen, maar de doos moet ook bijdragen aan de unieke uitpakervaring. Als laatste moet het product er snel uitgehaald kunnen worden, dus een korte tijdsduur voor opzetten en assembleren was noodzakelijk.

 

Het product is een gooibaar brandblushulpmiddel met de naam Flame Away en is dit jaar geïntroduceerd in Nederland.

De specifieke eisen voor de productverpakking waren duidelijk:

  • De Flame Away is een gooibaar brandblushulpmiddel van glas. Dit betekent dat de Flame Away zeer fragiel en wat zwaarder is, dus de verpakking moet stevig zijn.
  • De Flame Away is bewust ontworpen als design artikel, zodat het op een opvallende plek in huis geplaatst kan worden. Niet alleen het product, maar ook de verpakking moet daarom een luxe gevoel geven.
  • De verpakking moet bijdragen aan de unieke uitpakervaring van de Flame Away en daardoor heeft de doos een handige opening gekregen die daarna meteen het product mooi presenteert.

We gingen aan de slag met deze 3 elementen en produceerden een functionele, stevige doos met een elegant design. De doos is vanuit één stans geproduceerd, wat betekent dat het slechts 1 stuk karton is. Dit is heel uniek. Daarnaast zorgt het openen van de doos ervoor dat het product direct mooi in beeld komt; wat de uitpakervaring ten goede komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrukkingen op kartonnen dozen? Wij kunnen jou ook van advies voorzien.

 

 

Dit zegt Flame Away over ons:

Het fijnste van de samenwerking was het meedenken met het ontwerp. Wij hadden slechts een paar eisen, maar Bangma Verpakking heeft alles meegenomen in het ontwerp.

Wil je ook een eigen productverpakking op maat? Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays