Case: Raijmakers Heetmakers

Het verhaal van de Raijmakers Heetmakers cadeauverpakking voor 4 hot sauces

In de wereld van sauzen is Heatsupply een opvallende speler. Met een assortiment van maar liefst 150 verschillende soorten hot sauces, voornamelijk geïmporteerd uit Canada en Amerika, is Heatsupply inmiddels de nr. 1 webshop in hot sauces. Het leidde ook tot een eigen merk, met 4 verschillende hot sauces, genaamd Raijmakers Heetmakers. Met een groeiende online aanwezigheid en distributie naar andere Europese landen, is het merk klaar voor de volgende stap: een unieke cadeauverpakking voor de geliefde hot sauces van Raijmakers Heetmakers.

Het verpakkingsproces

De zoektocht naar de perfecte cadeauverpakking voor Raijmakers Heetmakers bracht ze bij Bangma Verpakking. Waar we al autolockdozen leverden voor het verpakken en verzenden van webshoporders, mochten we nu meedenken over het ontwikkelen van een cadeauverpakking op maat. Er waren een aantal specifieke eisen voor deze verpakking:

  • Stevigheid en bescherming voor vier glazen flesjes;
  • Een perfecte pasvorm met een inlay om beweging te voorkomen;
  • Een venster om consumenten een tastbaar idee van het product te geven.

Voordelen van de ontwikkelde cadeauverpakking op maat

De ontwikkelde cadeauverpakking voor Raijmakers Heetmakers biedt niet alleen esthetische waarde, maar ook praktische voordelen. Met een stevige constructie en een doordachte inlay zorgt de kartonnen doos ervoor dat de flesjes op hun plaats blijven. Het toegevoegde venster geeft consumenten een voorproefje van het product, waardoor de aantrekkingskracht wordt vergroot.

Samenwerking en creativiteit

De samenwerking tussen Raijmakers Heetmakers en Bangma Verpakking verliep vlot. Het persoonlijke contact werd als prettig ervaren, vooral tijdens de vele overlegmomenten. Van het bespreken van wensen tot het tonen van samples en het uiteindelijk passen en meten, het resultaat was een verbluffende cadeauverpakking die perfect aansloot bij de behoeften van het merk.

De klant aan het woord

Raijmakers-Heetmakers-cadeauverpakking

In een wereld waarin sauzen steeds populairder worden, is het verhaal van Raijmakers Heetmakers en Bangma Verpakking een mooie illustratie van maatwerk en samenwerking. Het ontwikkelen van een verpakking op maat is een kunst, en Bangma Verpakking bewijst dat het niet alleen over doosjes en tape gaat, maar over het vertellen van het unieke verhaal van elke klant. Met de adviserende rol vanuit Bangma Verpakking en de creativiteit vanuit Raijmakers Heetmakers is een unieke verpakking ontstaan.

“Het persoonlijke contact maakte het verschil. We zaten een aantal keer aan tafel, om samen tot een mooi eindresultaat te komen.”

Aldus Freek (co-founder van Heatsupply en het merk Raijmakers Heetmakers).

Met de feestdagen in het vooruitzicht nodigt de Raijmakers Heetmakers cadeauverpakking consumenten uit om het plezier van tafelen te delen, waarbij voor elk gerecht een passende hot sauce te vinden is. Het is niet alleen een cadeau, maar een verhaal dat tot leven komt bij het openen van de doos.

Bestel de Raijmakers Heetmakers cadeauverpakking online of in de winkel

De Raijmakers Heetmakers hot sauce 4-pack is verkrijgbaar in de webshop van Heatsupply en bij diverse delicatessenzaken in Nederland. Ga voor meer informatie of om direct te bestellen naar:

Raijmakers Heetmakers Hot Sauce 4-Pack – Heatsupply

Bron foto’s: Heatsupply

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2