Cadeauverpakking Raijmakers Heetmakers

Het verhaal van de Raijmakers Heetmakers cadeauverpakking voor 4 hot sauces

In de wereld van sauzen is Heatsupply een opvallende speler. Met een assortiment van maar liefst 150 verschillende soorten hot sauces, voornamelijk geïmporteerd uit Canada en Amerika, is Heatsupply inmiddels de nr. 1 webshop in hot sauces. Het leidde ook tot een eigen merk, met 4 verschillende hot sauces, genaamd Raijmakers Heetmakers. Met een groeiende online aanwezigheid en distributie naar andere Europese landen, is het merk klaar voor de volgende stap: een unieke cadeauverpakking voor de geliefde hot sauces van Raijmakers Heetmakers.

Het verpakkingsproces

De zoektocht naar de perfecte cadeauverpakking voor Raijmakers Heetmakers bracht ze bij Bangma Verpakking. Waar we al autolockdozen leverden voor het verpakken en verzenden van webshoporders, mochten we nu meedenken over het ontwikkelen van een cadeauverpakking op maat. Er waren een aantal specifieke eisen voor deze verpakking:

  • Stevigheid en bescherming voor vier glazen flesjes;
  • Een perfecte pasvorm met een inlay om beweging te voorkomen;
  • Een venster om consumenten een tastbaar idee van het product te geven.

Voordelen van de ontwikkelde cadeauverpakking op maat

De ontwikkelde cadeauverpakking voor Raijmakers Heetmakers biedt niet alleen esthetische waarde, maar ook praktische voordelen. Met een stevige constructie en een doordachte inlay zorgt de kartonnen doos ervoor dat de flesjes op hun plaats blijven. Het toegevoegde venster geeft consumenten een voorproefje van het product, waardoor de aantrekkingskracht wordt vergroot.

Samenwerking en creativiteit

De samenwerking tussen Raijmakers Heetmakers en Bangma Verpakking verliep vlot. Het persoonlijke contact werd als prettig ervaren, vooral tijdens de vele overlegmomenten. Van het bespreken van wensen tot het tonen van samples en het uiteindelijk passen en meten, het resultaat was een verbluffende cadeauverpakking die perfect aansloot bij de behoeften van het merk.

De klant aan het woord

Raijmakers-Heetmakers-cadeauverpakking

In een wereld waarin sauzen steeds populairder worden, is het verhaal van Raijmakers Heetmakers en Bangma Verpakking een mooie illustratie van maatwerk en samenwerking. Het ontwikkelen van een verpakking op maat is een kunst, en Bangma Verpakking bewijst dat het niet alleen over doosjes en tape gaat, maar over het vertellen van het unieke verhaal van elke klant. Met de adviserende rol vanuit Bangma Verpakking en de creativiteit vanuit Raijmakers Heetmakers is een unieke verpakking ontstaan.

“Het persoonlijke contact maakte het verschil. We zaten een aantal keer aan tafel, om samen tot een mooi eindresultaat te komen.”

Aldus Freek (co-founder van Heatsupply en het merk Raijmakers Heetmakers).

Met de feestdagen in het vooruitzicht nodigt de Raijmakers Heetmakers cadeauverpakking consumenten uit om het plezier van tafelen te delen, waarbij voor elk gerecht een passende hot sauce te vinden is. Het is niet alleen een cadeau, maar een verhaal dat tot leven komt bij het openen van de doos.

Bestel de Raijmakers Heetmakers cadeauverpakking online of in de winkel

De Raijmakers Heetmakers hot sauce 4-pack is verkrijgbaar in de webshop van Heatsupply en bij diverse delicatessenzaken in Nederland. Ga voor meer informatie of om direct te bestellen naar:

Raijmakers Heetmakers Hot Sauce 4-Pack – Heatsupply

Bron foto’s: Heatsupply

Cadeauverpakking Raijmakers Heetmakers

Het verhaal van de Raijmakers Heetmakers cadeauverpakking voor 4 hot sauces

Dompel jezelf onder in het verhaal van Raijmakers Heetmakers’ unieke cadeauverpakking, waar passie en vakmanschap samenkomen in een. Lees alles over de verpakking op maat voor 4 hot sacues van het merk Raijmakers Heetmakers.

Lees meer

Productverpakking op maat voor Wildride Carrier

Hoe Wildride Carrier de perfecte verpakkingsoplossing vond bij Bangma Verpakking

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Postdoos op maat voor AHV International

Duurzaamheid en efficiëntie in één verpakking voor AHV

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding – lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen