Case Johannes Fruitmand

Een ware eyecatcher in het schap!

De Johannes Fruitmand is een productverpakking op maat gerealiseerd voor AGF Holland. De fruitmand heeft een uniek kleurrijk design en is gemaakt van stevig karton waardoor het bestand is tegen het gewicht van diverse soorten fruit en goed te stapelen is.

AGF-verpakking op maat

AGF Holland heeft al een aantal jaren een fruitmand in het assortiment. Eerst was het een klassieke kraftlook tray met daarin diverse soorten fruit. Deze fruitmand werd een hit en daartoe besloot AGF Holland om een nieuwe versie te laten produceren. Ditmaal eentje met vrolijk en fris ontwerp.

Belangrijke eisen aan deze verpakking waren:

  • Hoge kwaliteit: de fruitmanden moeten op en naast elkaar gestapeld kunnen worden en daardoor stevig van kwaliteit zijn;
  • Weerbaar tegen vocht en koud; de tray inclusief fruit wordt opgeslagen in de koeling. De moeilijkheid zit hem hier in het goed houden van het fruit en het karton wat mooi moet blijven ondanks het vocht en de kou. Dat is met deze tray helemaal gelukt;
  • Uniek design; de tray moest een eyecatcher worden, een waar cadeautje om te geven en te krijgen. Samen met de klant kwamen we uit bij een offset bedrukkking die een mooie glanzende ‘finishing touch’ geeft aan de fruitmand.

“Met uitvoerig onderzoek en testen kwamen we tot deze ‘shiny’ tray die ervoor zorgt dat de fruitmand eruit ziet als een cadeautje en dat was precies onze bedoeling” concludeert AGF Holland.

De fruitmand is een mooi cadeau om te geven bij een ziekenbezoek, maar kan ook net zo makkelijk op de eettafel worden gepresenteerd, zodat iedereen uit het gezin er fruit uit kan pakken. De fruitmand is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar bij zorginstellingen, ziekenhuizen en winkels.

Geen AGF-verpakking nodig? U kunt ook bij ons terecht voor:

Of neem een kijkje bij één van de andere voorbeelden van verpakkingen op maat om meer inspiratie op te doen.

Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Geen AGF-verpakking nodig? U kunt ook bij ons terecht voor:

Of neem een kijkje bij één van de andere voorbeelden van verpakkingen op maat om meer inspiratie op te doen.