Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bij Bangma Verpakking zijn we trots op onze rol in het ontwikkelen van op maat gemaakte verpakkingen die niet alleen voldoen aan de eisen van onze klanten maar ook een verhaal vertellen. Een van onze recente projecten, in samenwerking met Bokker Bier, illustreert perfect hoe we de wensen van de klant omzetten naar een unieke cadeauverpakking en bierverpakking.

Het verhaal van Bokker Bier

Bokker Bier, het eerste Urker gebrouwen bier, heeft een fascinerende ontstaansgeschiedenis. Eigenaar Jacob Otter, bekend van het haventje van Urk, besloot na jaren van vragen van toeristen om een eigen Urker biertje te brouwen. In samenwerking met Artemis uit Dronten werden vier unieke smaken ontwikkeld, waaronder Bokker Windkracht 4, 6, 9, en Bockbier. Afgelopen winter is er een vijfde smaak aan toegevoegd, ditmaal ontwikkeld door een vriend en mede-Urker. De biertjes worden inmiddels geserveerd in diverse horecagelegenheden op Urk. Afgelopen najaar ontstond het idee voor een cadeauverpakking, zodat liefhebbers de smaak van Urk mee naar huis konden nemen en/of cadeau konden geven.

Eisen aan de kartonnen verpakking

Voor Bokker Bier was het essentieel dat de cadeauverpakking aan specifieke eisen voldeed:

  • Beschermen en zichtbaarheid voor de bierflesjes: de verpakking moest niet alleen stevig zijn om het bier en glas optimaal te beschermen, maar ook een venster hebben om de bierflesjes zichtbaar te maken.
  • Bedrukking in lijn met de huisstijl: karton leent zicht goed voor een full-colour bedrukking. Verder moest het ontwerp naadloos aansluiten bij de huisstijl van Bokker Bier en is ontworpen door GBU (onderdeel van SPIKKER).

Onze aanpak en samenwerking

Toen Jacob op zoek was naar de perfecte verpakking, leidde zijn zoektocht hem naar Bangma Verpakking, via onze collega en mede-Urker Franklin. Met ervaring in het ontwikkelen van kartonnen verpakkingen voor gerenommeerde biermerken, zoals Jopen Bier en Vos bierbrouwerij, presenteerden we veelbelovende samples. De samenwerking resulteerde in een prachtig ontwerp dat niet alleen voldeed aan, maar de verwachtingen overtrof.

Het eindresultaat – Bokker Bier cadeauverpakking

Een cadeauverpakking met vier flesjes Bokker Bier! Onze verpakking is niet zomaar een huls; het is een viering van vakmanschap en toewijding. Elk detail, van de stevigheid tot het venster dat de prachtige flessen onthult, is doordacht ontworpen. De huisstijl van Bokker Bier is subtiel verweven in het ontwerp, waardoor het niet alleen een beschermende laag is, maar ook een verlengstuk van het merk.

“Het meedenken en persoonlijk advies was precies wat we nodig hadden. Het hele proces van idee tot levering verliep vlekkeloos”.

Bokker-Bier packshot cadeauverpakking

 

Aldus Jacob Otter van Bokker Bier.

Benieuwd naar andere bierverpakkingen of cadeauverpakkingen? Doe inspiratie op en bekijk de klantcase van de Jopen tastekit waarvoor we een bierverpakking en omdoos (voor verzending) hebben ontwikkeld. Wist je dat je dit type cadeauverpakking ook voor andere producten kunt gebruiken? Bekijk bijvoorbeeld de cadeauverpakking voor de hot sauces van Raijmakers Heetmakers en laat je inspireren.

Toekomstplannen van Bokker Bier

Terwijl Bokker Bier groeit, kijken we samen met Jacob naar de toekomst. Er zijn concrete plannen voor uitbreiding van het assortiment en wie weet komt er nog een eigen proeflokaal op Urk. Bij Bangma Verpakking zijn we enthousiast om deel uit te maken van deze reis en hopelijk nog meer mooie verpakkingen op maat.

Benieuwd naar een eigen verpakking op maat?

Wil je ook een verpakking die niet alleen voldoet aan, maar de verwachtingen overtreft? Bij Bangma Verpakking staan we klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een verpakking op maat die perfect past bij jouw product en merk. Samen maken we jouw verpakking een onmiskenbaar element van jouw verhaal.

Case: Looye To Go tomaten

Een smakelijke samenwerking ontluikt: Looye en Bangma Verpakking

Voor het nieuwe merk Looye To Go tomaten is Bangma Verpakking aan de slag gegaan met het realiseren van een chique en stevige kartonnen opzettray waar de tomaten in kleinere verpakkingen kunnen worden vervoerd. Lees meer over smakelijke samenwerking tussen Looye Kwekers en Bangma Verpakking.

Lees meer
Case Looye to go snacktomaten

Case: cadeauverpakking Bokker Bier

Het verhaal achter onze op maat gemaakte bierverpakking voor Bokker Bier

Bangma Verpakking creëert stevige, op maat gemaakte cadeauverpakkingen voor Bokker Bier, een uniek Urker gebrouwen bier met een eigen verhaal.

Lees meer

Case: Raijmakers Heetmakers

Retail food/E-commerce

Ontdek het verhaal achter het realiseren van de unieke cadeauverpakking op maat voor de 4 hete sauzen van het merk Raijmakers Heetmakers. Lees hoe we bij Bangma Verpakking  deze opdracht hebben aangepakt!

Lees meer

Case: Wildride Carrier

E-commerce

Ontdek de kracht van een samenwerking met Bangma Verpakking en welke rol onze mensen hebben gespeeld in de realisatie van een unieke product- én verzendverpakking voor Wildride Carrier.

Lees meer
Klantcase Wildride Carrier-1920x1080px

Case: AHV International

Industrie/E-commerce

Ontdek hoe Bangma Verpakking AHV International heeft geholpen bij het transformeren van hun verpakkingsproces met een postdoos op maat. Van efficiëntieverbeteringen tot verbluffende branding, lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Postdoos op maat voor AHV International

Case: Cameranu

E-commerce

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case: Wasparfum

E-commerce

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe de verzendverpakkingen, die Bangma Verpakking heeft ontworpen, hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer
Case Wasparfum verzenddozen 4

Case: Jopenbier

Retail food

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopenbier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over!    

Lees meer
Jopen-tastekit-totaalset-uitgepakt

Case: Johannes

AGF/Retail food

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap. Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case: Flame Away

Industrie/E-commerce

Voor Flame Away heeft Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking gerealiseerd die ervoor zorgt dat het brandblusmiddel veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case: Jopenbier

Retail food

Voor Jopenbier heeft Bangma Verpakking de ‘Jopen Ultimate Advent Kalender’ gerealiseerd. Een op maat gemaakte verpakking die perfect aansluit bij de branding van dit merk en ontworpen is om de bieren tijdens transport veilig en onbeschadigd te houden. Lees de klantcase nu!

Lees meer
Case Jopenbier adventskalender

Case: Brandt & Levie

Retail food/E-commerce

Bangma Verpakking heeft voor Brandt & Levie bedrukte brievenbusdoosjes ontworpen, waarmee ze hun ambachtelijke worsten efficiënt en stijlvol door heel Nederland kunnen versturen. Deze op maat gemaakte verpakkingen zorgen voor een veilige levering en versterken tegelijkertijd de merkbeleving.

Lees meer
Brandt en Levie klein en grote dozen

Case: JARR Kombucha

Retail food/E-commerce

Voor JARR Kombucha hebben we bij Bangma Verpakking een speciale kartonnen verzendverpakking ontwikkeld die zowel de kombucha beschermt als informatie over het product biedt. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige klantcase nu!

Lees meer
CAase-JARR-Kombucha-verpakkingen

Case: Kwakzalver Sports

E-commerce/Industrie

Voor Kwakzalver Sports hebben we bij Bangma Verpakking een op maat gemaakte giftbox voor hun sportcosmetica ontwikkeld, waarbij we de hoge verwachtingen van de klant hebben overtroffen en een strakke deadline hebben gehaald, net voor de feestdagen. De klant heeft de kwaliteit en het resultaat van de samenwerking geprezen. Lees er alles over!

Lees meer
Case Kwakzalver Sports sleeve verpakking

Case: Looye Kwekers

AGF

Bangma Verpakking heeft Looye Kwekers geholpen met de ontwikkeling van een tray voor hun premiummerken Honingtomaten® en JOYN®, waarbij we nadruk hebben gelegd op leveringsbetrouwbaarheid, stevigheid en uitstraling. Onze samenwerking kenmerkt zich door efficiëntie, snelle communicatie en het snel realiseren van aanpassingen.

Lees meer
Case-Looye-Kwekers-kartonnen-trays

Case: Duvel Moortgat

Retail food

Voor Duvel Moortgat heeft Bangma Verpakking een duurzame en ecologische bierverpakking van FSC-golfkarton gecreëerd. Meer weten? Lees de volledige klantcase!  

Lees meer
Case-Duvel-Moortgat

Case: Quik’s Quality Potatoes

AGF/Retail & Food

Bangma Verpakking heeft voor Quik’s Quality Potatoes opzettrays ontworpen die niet alleen de aardappelen beschermen en laten opvallen in het winkelschap, maar ook voldoen aan hoge eisen qua kwaliteit-prijsverhouding en leveringsbetrouwbaarheid.

Lees meer
Aardappelveld landbouw

Case: Ducky Dons

Industrie

Bangma Verpakking fungeert als totaalleverancier voor Ducky Dons, waarbij we een breed scala aan verpakkingsoplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Te weten komen wat we allemaal doen? Lees de klantcase!

Lees meer
Case-Ducky-Dons-slapen-2