Slimme verpakkingsoplossingen voor de Industrie


De sector industrie is een breed begrip, maar binnen deze sector bevinden zich producerende bedrijven die voornamelijk op maat gemaakte verpakkingen nodig hebben. Denk aan bedrijven in de maakindustrie, halffabricaten en e-fulfilment bedrijven. Welke verpakkingen zijn nodig in deze sector? Ontdek in deze blog de kracht van kartonnen verpakkingen voor de Industrie en welke soorten dozen het meest gebruikt worden in deze sector.

Industriële krachtpatsers: wat zijn de belangrijkste verpakkingen in de Industrie

Amerikaanse Vouwdoos (FEFCO F0201): De onbetwiste favoriet in de Industrie

Amerikaanse-vouwdoos-WARP-systems

Met stip op nummer één staat de veelzijdige Amerikaanse vouwdoos, beschikbaar in verschillende kartonsterktes voor diverse producten. Deze doos, gemaakt van golfkarton, is slim gevouwen om zijn vorm te behouden. Het ontwerp maakt het gemakkelijk om te vullen en op te zetten, waardoor tijd en moeite worden bespaard. Karton is licht van gewicht, verlaagt de verzendkosten en maakt het transport eenvoudiger.

De Amerikaanse vouwdoos is een veelzijdige verpakkingsoplossing die op grote schaal kan worden geproduceerd, wat resulteert in lagere kosten. Met beschikbaarheid in vrijwel elke afmeting en variaties in enkel-, dubbel- en driegolf-karton biedt het veel flexibiliteit. Deze dozen zijn uitermate geschikt voor stapelen, gemakkelijk te bedrukken en bieden uitstekende bescherming voor diverse producten. Hun veelzijdigheid maakt ze ideaal voor verschillende toepassingen en maakt ze een waardevol, breed inzetbaar product.

Lees alles over de 10 voordelen van de Amerikaanse vouwdoos.

Kartonnen dozen in de uitvoeringen F0202 en F0203: efficiënte sluitingsmechanismen

De kartonnen dozen in de uitvoeringen F0202 en F0203 zijn dozen met sleuven bestaande uit één stuk karton (of twee stuks karton en dan worden ze verlijmd of getaped) met kleppen aan de boven- en onderkant. Het verschil is dat de F0203 geheel overslaande kleppen bevat en de F0202 deels overslaande kleppen bevat. Ze verschillen daarnaast in de manier waarop de kleppen sluiten, maar beide zijn effectieve verpakkingsoplossingen voor diverse industriële toepassingen.

Bodem- en dekseldoos F0200 voor flexibiliteit en gebruiksgemak

De veelzijdige F0200 is een kartonnen doos die kan dienen als bodem, deksel of op zichzelf staande doos. Veelgebruikt bij drukkerijen en binderijen, omdat de hoogte kan variëren en je verschillende oplagen drukwerk erin kwijt kunt.

Meer te weten komen over FEFCO en de verschillende uitvoeringen dozen per sector.

Eindloos karton: flexibele bescherming voor lange producten

Eindloos golfkarton

Eindloos karton is perfect voor industriële behoeften. Dit product, gemakkelijk op maat te maken tijdens het verpakkingsproces, wordt vaak gebruikt voor het verpakken en beschermen van lange en smalle producten. De plooibaarheid maakt het eenvoudig om het product nauwkeurig te verpakken.

Eindloos karton is gemakkelijk te bedrukken en je kunt het voorzien van rillen, zodat het vouwen of snijden vereenvoudigd wordt. Kortom, ideaal en snel op maat te maken voor jouw product.

 

 

Voor meer inspiratie, neem een kijkje in onze verpakkingsgalerij voor verpakkingsoplossingen per sector.

Neem contact op voor deskundig advies

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat elk product en bedrijf unieke verpakkingsbehoeften heeft. Onze focus ligt op het leveren van oplossingen op maat die niet alleen beschermen maar ook efficiënt verzenden, zodat uw producten veilig hun bestemming bereiken. Hierbij denken we mee over het optimaliseren van de operationele processen. Neem vandaag nog contact op met onze sales afdeling voor deskundig advies op maat! Voor advies op maat en gepersonaliseerde verpakkingsoplossingen voor uw industriële producten, staan onze experts klaar. Neem vandaag nog contact op met onze sales afdeling en ontdek hoe wij jouw verpakkingsproces kunnen optimaliseren.

0321 312 562sales@bangma.nl

Tags : , , , , , , ,

Dozen op maat laten maken