Maak kennis met onze accountmanager new business


Bij Bangma Verpakking hebben we, sinds juni, een waardevolle toevoeging aan ons team mogen verwelkomen: Nickey, onze accountmanager new business. Zijn taak is om nieuwe klanten aan te trekken en tegelijkertijd onze bestaande klanten met groeipotentieel te koesteren. In deze blog laten we Nickey aan het woord, zodat hij zijn rol binnen ons bedrijf kan toelichten en de ervaringen die hij tot nu toe heeft opgedaan.

De rol van Nickey bij Bangma Verpakking

“De functie van accountmanager new business is voor mij een kans om nieuwe wegen te verkennen en deuren te openen,” zegt Nickey. “Ik richt mij enerzijds op bestaande klanten waarvan we geloven dat er meer potentie in zit. Met mijn inzet willen we deze klanten meer aandacht geven en hun behoeften beter begrijpen.” Dit in combinatie met het aantrekken van nieuwe klanten, maakt de baan enorm uitdagend en divers.”

Als accountmanager richt hij zich op het aantrekken van nieuwe klanten en onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Hij voorziet klanten van advies over verpakkingen en toebehoren. Het klantenportefeuille dat hij heeft gekregen bestaat uit een grote groep met klanten die nu niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Veel van deze klanten bestellen mondjesmaat 1-2 artikelen, terwijl er zoveel meer potentie ligt. Nickey probeert het pakket bij deze klanten uit te breiden, want Bangma Verpakking heeft een uitgebreid assortiment aan standaard formaten en ondersteunende artikelen, zoals opvul- en beschermingsmaterialen.

Daarnaast ligt er de wens om nieuwe bedrijven aan te trekken. Nickey houdt zich dan ook actief bezig met het benaderen van nieuwe bedrijven die mogelijk een doos uit het standaard assortiment kunnen gebruiken of een verpakking op maat wensen.

Ondersteuning en samenwerking

Met een positieve instelling en het volste vertrouwen van zijn collega’s is Nickey snel in zijn nieuwe rol gegroeid.  Een onderdeel van het inwerktraject is meegaan met collega accountmanagers en daar heeft Nickey al veelvuldig gebruik van gemaakt. Niet alleen is dat het uitgelezen moment om collega’s te leren kennen. Hij benadrukt dat zulke bezoeken veel inzichten geven. Je krijgt meteen mee hoe het werkt aan de tafel bij de klant, welke vragen er gesteld worden en welke uitdagingen er liggen op het gebied van verpakken. Juist door een bezoek aan de klant krijg je beter in beeld hoe het productieproces of logistieke proces van verpakken verloopt bij de klant. Advies op maat kun je tenslotte het beste geven als je het product in eigen handen hebt gehad en begrijpt welke uitdagingen erbij komen kijken.

Nu al nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze klantcases en ontdek de mogelijkheden van verpakkingen op maat.

Diversiteit in klantenkring

Nickey geniet van zijn werk, vooral omdat het hem in staat stelt om veel onderweg te zijn en diverse klanten te ontmoeten. Hij begrijpt dat elke klant uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om verpakkingen of opvul- en beschermingsmaterialen. Van ontruimingsbedrijven tot horlogemerken, de type klanten zijn uiteenlopend. De gemeenschappelijke factor is echter dat ze allemaal verpakkingen nodig hebben, vaak op maat gemaakt voor hun specifieke producten.

Een warm welkom bij Bangma Verpakking

De eerste week voelde overweldigend door de vele nieuwe gezichten en het grote pand waar je je weg moet zien te vinden. Toch voelde hij zich vanaf het eerste moment thuis, want hij werd direct betrokken bij het team. Hij waardeert de positieve sfeer en het gevoel van eenheid binnen het team. Al met al een warm ontvangst. Voor hem is elke dag naar zijn werk gaan een plezier.

Wat kan Nickey voor jou doen?

Als je op zoek bent naar verpakkingen op maat en persoonlijke service, kun je erop vertrouwen dat Nickey en het hele team bij Bangma Verpakking klaar staan om aan jouw behoeften te voldoen. Wij geloven in het bouwen van sterke relaties met onze klanten en het leveren van maatwerkoplossingen voor al jouw verpakkingsbehoeften.

Direct contact met Nickey? Dan kan via 0321 – 312 562 of n.sprenger@bangma.nl

Tags : , , ,

Maak kennis met nieuwe collega Nickey