Verpakkingsdozen

Bij Bangma Verpakking zijn we gespecialiseerd in het maken van verpakkingsdozen op maat voor opdrachtgevers in uiteenlopende industrieën.

We bieden je een ruim aanbod standaard verpakkingen met onder andere:

In ons online assortiment vind je verschillende standaard verpakkingsdozen:

In ons online assortiment vind je verschillende standaard verpakkingsdozen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

0321 – 312562 Mail

We maken verpakkingsdozen voor vele verschillende producten

Bij Bangma Verpakking hebben we ervaring met het verpakken van pizza’s, maar weten we ook precies hoe we een zwaar industrieel product moeten beschermen en vervoeren. Graag vertellen we je meer over onze laatste cases!


Case Cameranu verzendverpakkingen

Het verhaal achter de rebranding van Cameranu

Het bedrijf Cameranu heeft haar huisstijl en merk een complete rebranding laten ondergaan. Het logo, de uitingen en ook verpakkingen zijn, figuurlijk,  in een nieuw jasje gestoken. Lees meer over het traject naar de nieuwe verzendverpakkingen die Bangma Verpakking voor Cameranu heeft mogen ontwikkelen.

Lees meer
Cameranu-verzendverpakkingen

Case Wasparfum

Wasparfum verzendverpakking

Voor deze case duiken we in de zalige geuren van Wasparfum. Of eigenlijk hoe onze verzendoplossingen hebben bijgedragen aan het unieke karakter van de producten van Wasparfum.

Lees meer

Case Jopen tastekit bierverpakking

Unieke productverpakking voor Jopen Bier

De ultieme uitpakbeleving hebben we gerealiseerd met deze verpakking voor de Jopen bier tastekit. Een knallende en kleurrijke productverpakking met dubbele functie. Nieuwsgierig geworden?    

Lees meer

Case Johannes Fruitmand

Verpakking op maat voor de Johannes Fruitmand

Bangma Verpakking heeft samen met AGF Holland de fruitmand naar een nieuw niveau getild. De Johannes Fruitmand is een ware eyecatcher in het schap.

Lees meer
Johannes-fruitmand-verpakking-allen-2

Case Flame Away productverpakking

Verpakking op maat voor het Flame Away brandblusmiddel

Voor Flame Away realiseerde Bangma Verpakking een elegante en stevige productverpakking die ervoor zorgt dat het kwetsbare product veilig en beschermd in de verpakking blijft zitten, bijdraagt aan de uitpakervaring en in korte tijd uitgepakt en neergezet kan worden.

Lees meer
Flame Away verpakking op maat

Case Jopenbier

De Ultimate Advent Calendar voor Jopenbier

Lees meer

Case Brandt & Levie

Worstpost: brievenbusdoosjes voor worst

Lees meer

Case Kwakzalver Sports

Voor Kwakzalver Sports ontwikkelden we een hoogwaardige giftbox.

Lees meer

Case Looye Kwekers

Bangma Verpakking hielp Looye Kwekers met de verdere ontwikkeling van de tray voor de premiummerken.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je een verpakkingsdoos laten maken of wil je meer weten over het plaatsen van een bestelling in onze webshop? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via 0321 312 562 of door een bericht te sturen naar sales@bangma.nl. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Daarom kies je voor Bangma Verpakking

Als je verpakkingsdozen laat maken door de specialisten van Bangma Verpakking, profiteer je hierbij altijd van onze service bestaande uit:

  • Snel schakelen met vaste contactpersonen
  • Verpakkingen en aanverwante artikelen direct bestellen bij een leverancier
  • Groot assortiment aanverwante verpakkingsmaterialen als omsnoeringsband en bedrukt tape
  • Vrijblijvend advies van ervaren verpakkingsdeskundigen

Op zoek naar verpakkingsdozen op maat?

Op zoek naar dozen op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten gaan samen met jou op zoek naar de allerbeste verpakking voor je product en houden hierbij bijvoorbeeld rekening met je logistieke proces, bescherming tijdens transport, uitstraling in het winkelschap of verpakkingsbeleving voor de consument. Als je een verpakkingsdoos op maat laat maken, gaat dit als volgt:

1

Contact opnemen

Jij neemt contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0321 312 562 of een bericht te sturen naar sales@bangma.nl.

2

Onderzoeken product

Wat wil je verpakken? Wil je een bedrukking? Waar moet de verpakking aan voldoen? We komen langs, stellen véél vragen en geven je direct advies.

3

Sample maken

Nu we weten waar de verpakking aan moet voldoen, gaan wij aan de slag met het maken van een sample. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het snel bij jullie terechtkomt.

4

Wij regelen alles

Van aanvraag tot tekening en van artwork tot eerste levering. Dit levert een aantal voorstellen op die we graag met je bespreken.

5

Ontwerp naar fabrikant

Staat het ontwerp vast? Mooi! We weten welke fabrikant het best matcht met jouw product, zodat je altijd de beste oplossing krijgt. Ook kun je voor kleine series gebruikmaken van de eigen dozenproductielijn (sheetplant) van Bangma Verpakking.

6

Let's go!

De verpakkingen rollen uit de machine en zijn klaar voor gebruik. Vind je het fijn als wij voorraad voor jullie houden? Dan doen we dit graag, zodat jullie alle tijd hebt om je te focussen op waar jullie goed in zijn.