Vacature accountmanager AGF


Heb jij passie voor commercie en haal jij een kick uit het binnenhalen van nieuwe klanten?
Wil jij andere paden betreden, waarbij je potentiële leads om kan zetten naar tevreden klanten?
Sta je ervoor open nieuwe kennis op te doen en samen te werken met te gekke collega’s in een enthousiast team?

Bij Bangma Verpakking zijn we op zoek naar een enthousiaste accountmanager die zich grotendeels gaat richten op ‘new business’ in het AGF-segment. Klanten zoals groente- en fruittelers, tuinders, bloemenkwekers en verwerkingsbedrijven van verse producten worden jouw speelveld. Niet plat verkopen, maar doorvragen, meedenken en advies geven over de beste verpakkingsoplossing voor de klant. Vol passie aan de slag gaan met nieuwe leads en verbreden van het assortiment bij bestaande klanten.

Word onderdeel van het salesteam bij Bangma Verpakking en “get into our box”.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je leeft en ademt verpakkingen;
 • Ruime ervaring en aantoonbare prestaties in de buitendienst;
 • Communiceren in het Nederlands, Engels en Duits gaat jou goed af;
 • Dynamisch ingesteld, dus je kunt snel schakelen en soms ook ad hoc;
 • Open mindset met gevoel voor humor.

Dan hebben wij jou het volgende te bieden:

 • Dynamische werkomgeving: binnen het bedrijf hebben we korte lijnen, is er ruimte voor eigen ontwikkeling, vrijheid om jouw rol vorm te geven en bieden we goede opleidingsmogelijkheden.
 • De juiste middelen: een auto, laptop en telefoon van de zaak staan tot jouw beschikking.
 • Hybride werken: bij ons kun je thuiswerken in combinatie met flexibele werktijden op kantoor. We bieden een moderne werkomgeving die van alle gemakken is voorzien.
 • Arbeidsvoorwaarden: wij bieden een salaris dat past bij jouw werkervaring. Daarbij is een interessante pensioenregeling inbegrepen, waar wij een deel aan bijdragen.
 • Ruimte voor ontspanning: successen, jubilea of gewoon zomaar. We hebben vaak iets te vieren dus traktaties, borrels en uitjes staan regelmatig op het programma.

Wij zoeken iemand met:

 • Aantal jaren ervaring: een B2B-verkoper in hart en nieren die ervaring heeft in de verkoop van verpakkingen en toe is aan een nieuwe uitdaging.
 • Gevoel voor mensen: je bent gek op contact met mensen en gaat een eigen klantenportefeuille opbouwen en beheren. Dit betekent bedrijven benaderen en het voortouw nemen.
 • Handelsmentaliteit: als verkoper heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers, onderhandel je over prijzen en houd je je bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten, waarbij je offertes opvolgt en vragen beantwoordt. Je werkt nauw samen met de binnendienst om lopende orders te beheren en eventuele klachten en problemen op te lossen, waarbij je soms ad hoc moet reageren.
 • Adviserende rol: je adviseert klanten over de efficiëntste verpakking voor hun producten, inclusief de juiste kwaliteit karton en de presentatie in het schap. Aangezien de markt in een transitie naar verduurzaming zit, wordt creatief meedenken op dit gebied gewaardeerd.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel: je kunt omgaan met vrijheid. Dit betekent afwisselend klanten en leveranciers bezoeken, zowel nationaal als internationaal. Onze accountmanagers zijn gemiddeld 1 dag per week op kantoor om werkzaamheden af te stemmen met de binnendienst en inkoop.

En tenslotte, wie zijn wij?

Bij Bangma Verpakking houden wij ons iedere dag bezig met de inkoop en verkoop van verpakkingen en toebehoren gericht op de B2B segmenten AGF, Retail Food, E-commerce en Industrie. Als eindgebruiker zul je regelmatig een doos van Bangma Verpakking vast hebben of je komt onze verpakkingen tegen in de supermarkt. We zijn onderdeel van de internationale speler Stora Enso. Ons verkoopteam bestaat uit ca. 20 enthousiaste medewerkers verdeeld over een binnen- en buitendienst. We willen het beste voor onze klanten en voor het team van in totaal 60 collega’s. Samen hard werken om doelen te behalen. Dat doen we met passie, een flinke doosis humor, geregeld een traktatie en uitjes met het team.

Tags : , , , , , ,

Vacature-accountmanager-AGF